Tragedie Colectiv. Piedone are şanse mari să redevină primar, spre groaza răniţilor


Protestele de după tragedie l-au determinat pe primar să-şi dea demisia
Această decizie i-a şocat pe răniţii şi rudele celor decedaţi în urma incendiului din toamna anului trecut.
”Asociaţia Colectiv GTG 3010, formată din supravieţuitori şi rude ale decedaţilor ca urmare a tragediei produse în clubul Colectiv în noaptea de 30.10.2015, situat pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, protestează în mod ferm faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcţia de primar al Sectorului 4.
Având în vedere că demisia sa din funcţia de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arşi din istoria nu doar naţională, ci şi internatională recentă, nu credem ca domnia sa mai poate executa o funcţie prin care să fie responsabil de siguranţa zilnică a unui număr atât de mare de cetăţeni cum este cazul Sectorului 4 al Capitalei. Un candidat pentru funcţia de primar în această perioadă, post-Colectiv, trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală, civică şi, mai ales, o persoană care să nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului.
Şi nici să adâncească şi mai tare suferinţa supravieţuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiaţilor celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii”, se arată în comunicatul asociaţiei supravieţuitorilor din teribilul incendiu.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 16 Apr 2016, 11:29
    HAI, PIEDONE !

    Candidează fiindcă avem nevoie de tine ! N-ai nicio legătură cu nişte rockeri imbecili ! Culpabilizarea lu' peşte prăjit nu ţine.

    1
    2

  • Radu pe 15 Apr 2016, 15:47
    Poporul roman e fraier si naiv

    Daca asa se va intampla si daca vreun penal are tupeul sa candideze pt orice post de conducere din tara asta,inseamna ca avem legi care isi bat joc de cetateni si ca bietul popor roman e naiv,sa nu zic tampit.Si asta doar pt cei care ar vota un penal..Indifent ce nume are el!

    1
    1

  • ATHOS pe 15 Apr 2016, 00:31
    chiar asa ?

    dupa cum vad,unii vor sa-l scoata criminal de razboi , sau chiar membru ISIS ... pe pietonul asta ... eu consider ca tragedia ar fi sa revina in viata politica , specialistul in dezinformare , T. B. , care se afla in spatele tragediei de la "colectiv" ... si nu numai aceleia ...

    0
    0

  • Chucky pe 14 Apr 2016, 17:05
    sa speram ca nu va fi reales

    Speranta mea este ca oamenii astia, banuiti/acuzati/cercetati/condamnati pentru diferite nereguli sa NU mai fie votati. Ei n-au decat sa candideze, ca nu au scrupule. Vanghelie, Begoita si Piedone, iata, candideaza din nou. Auzisem si despre Oprescu sau Basescu. Cred si eu, ca "afacerile" nu pot fi sustinute la fel de eficient daca nu mai ai influenta si relatii...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod