Tragedie Colectiv. Piedone are şanse mari să redevină primar, spre groaza răniţilor

Depunerea candidaturii a fost un şoc pentru o parte a publicului, dar sunt mulţi cei care îl susţin. Atâta vreme cât legea îi permite ce contează morala?
La jumătate de an de la incendiul din Club Colectiv, tragedie în urma căreia au murit 64 de tineri şi a aruncat  în depresie o întreagă naţiune, Piedone se întoarce la locul crimei şi îşi depune candidatura pentru un nou mandat de primar.
Cristian Popescu Piedone era edilul sectorului 4 în momentul tragediei. A fost arestat, cercetat, a demisionat din funcţia de primar şi se află sub control judiciar în timp ce ancheta asupra lui e în desfăşurare. Acesta e acuzat pentru faptul că a dat clubului autorizaţie de funcţionare fără avizul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
Dar memoria celor care au murit atunci, drama prin care trec răniţii şi supravieţuitorii nu contează pentru cel care şi-a transformat porecla în nume.
Piedone şi-a depus candidatura pentru Primăria sectorului 4 în calitate de independent.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 16 Apr 2016, 11:29
    HAI, PIEDONE !

    Candidează fiindcă avem nevoie de tine ! N-ai nicio legătură cu nişte rockeri imbecili ! Culpabilizarea lu' peşte prăjit nu ţine.

    1
    2

  • Radu pe 15 Apr 2016, 15:47
    Poporul roman e fraier si naiv

    Daca asa se va intampla si daca vreun penal are tupeul sa candideze pt orice post de conducere din tara asta,inseamna ca avem legi care isi bat joc de cetateni si ca bietul popor roman e naiv,sa nu zic tampit.Si asta doar pt cei care ar vota un penal..Indifent ce nume are el!

    1
    1

  • ATHOS pe 15 Apr 2016, 00:31
    chiar asa ?

    dupa cum vad,unii vor sa-l scoata criminal de razboi , sau chiar membru ISIS ... pe pietonul asta ... eu consider ca tragedia ar fi sa revina in viata politica , specialistul in dezinformare , T. B. , care se afla in spatele tragediei de la "colectiv" ... si nu numai aceleia ...

    0
    0

  • Chucky pe 14 Apr 2016, 17:05
    sa speram ca nu va fi reales

    Speranta mea este ca oamenii astia, banuiti/acuzati/cercetati/condamnati pentru diferite nereguli sa NU mai fie votati. Ei n-au decat sa candideze, ca nu au scrupule. Vanghelie, Begoita si Piedone, iata, candideaza din nou. Auzisem si despre Oprescu sau Basescu. Cred si eu, ca "afacerile" nu pot fi sustinute la fel de eficient daca nu mai ai influenta si relatii...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod