Tragedia de pe DN 1: Nebunia sinucigașului care a secerat 5 vieți cu o manevră fatală

George Dumitru, tânărul suspectat că a provocat intenționat teribilul accident, a șocat opinia publică. Nimeni nu poate înțelege acest gest criminal.

Într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook, George Dumitru poartă un tricou pe care scrie "Saving Earth". Într-o zi însă, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui, iar el n-a salvat pe nimeni. S-a dus spre moarte, dar n-a plecat singur: a mai târît după el cinci suflete. Cinci oameni au murit pentru că George nu mai dorea să trăiască. Sâmbătă, pe DN 1, el s-a transformat într-un kamikaze a cărui cauză nu i-o poate justifica nimeni.

Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiescGeorge Dumitru
Sâmbătă, pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 81, în dreptul Bisericii Călătorului, între Ploieşti şi Câmpina, autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent un BMW X3 în care se aflau cinci persoane, între care doi copii.
În urma impactului, atât şoferul care a provocat accidentul, cât şi cei cinci ocupanţi ai maşinii care circula regulamentar au murit pe loc. Când au ajuns la fața locului, polițiștii și membrii echipelor de intervenție au fost șocați: nicio victimă nu a avut măcar o mică șansă de supraviețuire în cele două mașini transformate instantaneu în mormane de fier. "În momentul în care au ajuns ambulanţele acolo era un adevărat carnagiu", a spus unul dintre medicii de la Ambulanţa Prahova. A fost nevoie de câteva zeci de minute pentru ca cele şase victime să fie scoase dintre fiarele maşinilor strivite. Nici cei de la Morgă n-au mai văzut trupuri desfigurate în asemenea hal după un accident auto.
Dintr-o singură mișcare, un șofer nebun a prăpădit cinci oameni nevinovați.

George Dumitru, din Bucureşti, lucrase în ultimii ani pe vase de croazieră şi văzuse aproape întreaga lume, spun membrii familiei şi apropiaţi ai acestuia. Pe contul său de Facebook, tânărul a postat în ultimii trei ani sute de fotografii din destinaţii precum Brazilia, Polul Nord, Italia, Grecia, Turcia. Avea toată viața înainte, cum se spune, și ar fi trebuit să se bucure de ea. El a ales moartea. Întrebarea care-i chinuie în fiecare zi pe toți cei care-l cunoșteau și care țineau la el, dar și pe cei distruși din familiile victimelor este: de ce?

Suferinţa lui George Dumitru a pornit de la despărţirea de fata pe care o iubea.
Însă nu a ştiut sau nu a putut să treacă peste această ruptură. La 28 de ani, George Dumitru şi-a încheiat socotelile cu viața, dar i-a pedepsit şi pe alţii. Cunoscuţii nu reuşesc să găsească explicaţii.

Prin dispariția sa violentă, George a pus o povară de nesuportat pe umerii părinţilor şi pe cei ai fostei iubite. Fata se simte copleşită de vinovăţie. "Durere, durere, imensă durere, pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm... până la moarte. Mă rog la Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de sufletul lui... iar eu rămân cu o durere veşnică în inimă că 6 suflete nevinovate au murit din vina mea", a scris duminică tânăra pe pagina ei de Facebook.
Cei din preajma ei au încercat să o consoleze și să-i explice că nu era ea la volan. Fata însă nu le-a mai răspuns. Este urmărită de efectul dezastruos al ultimului lucru pe care George l-a făcut în viață.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod