Zece motive pentru care femeile merită prima zi de primăvară

1 Martie şi 8 Martie sunt sărbători tradiţionale ale românilor care bat de departe atât Valentine's Day cât şi Halloween-ul, deşi le-am adoptat şi pe acestea. În prima săptămână de

1 Martie şi 8 Martie sunt sărbători tradiţionale ale românilor care bat de departe atât Valentine's Day cât şi Halloween-ul, deşi le-am adoptat şi pe acestea. În prima săptămână de primăvară calendaristică, bărbaţii îşi răsfaţă soţiile, iubitele, mamele, fiicele, făcându-le cadouri, în special flori şi mici bijuterii care anunţă ieşirea din iarnă.

E o sărbătoare prin care noi, bărbaţii, ne cerem iertare pentru toate greşelile din anul care a trecut şi încercăm să răsplătim dragostea şi înţelepciunea femeilor din viaţa noastră.

Iată zece motive pentru care ele  merită prima zi de primăvară:

1. Atunci când iubesc o fac în linişte şi pe termen lung, mult mai lung decât  e în stare un bărbat să perceapă asta.

2. Ele nu fac niciodată caz de dragostea lor. E acolo, parcă pentru totdeauna.

3. Femeile fac distincţii între bărbaţi. Şi cumva, în sufletul lor, fiecare îşi găseşte locul precum cărţile pe un raft.

4. Merită prima zi de primăvară pentru că felul în care iubesc fac lumea mai bună, o transformă în ceva suportabil în care nu prea ai timp să te plictiseşti.

5.

Ne ajută să percepem frumuseţea din jurul nostru. Ce valoare ar mai avea culorile dacă nu ar fi strânse pe o rochie?

6. Merită o mică atenţie pentru că, de cele mai multe ori, au răbdare, o stare la care bărbaţii ajung întotdeauna când e prea târziu.

7. De multe ori, chiar şi atunci când spui o minciună, o femeie e dispusă să te creadă doar pentru a-ţi oferi o nouă şansă.

8. Nu există bani cu care să cumperi un zâmbet de femeie îndrăgostită.

9. Sunt atât de puternice, mai ales în momentele în care par atât de fragile.

10.

Merită prima zi de primăvară pentru că bărbaţii, în ciuda aparenţelor, nu sunt fericiţi decât dacă pot să împartă fericirea cu o femeie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod