Veneția, frumoasa părăsită: 15 imagini ireale din orașul pustiit de coronavirus

Veneția pare un oraș abandonat. Turiștii au dispărut, iar localnicii stau închiși în case după explozia de decese și de infectate cu coronavirus.
Bilanțul negru înregistrat de Italia în lupta cu epidemia de coronavirus crește de la o zi la alta. Încă 189 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor urcând la 1.016. Numărul bolnavilor confirmați în ultimele 24 de ore a ajuns la un nivel fără precedent: 2.651.

Peste 15.113 de persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate în toată Italia, cu 2.651 mai multe decât în ziua precedentă, iar oamenii stau închiși în case după carantina totală impusă de autorităţi.

Conform ziarului Corriere della Sera, până joi, 12 martie, în regiunea Veneto au fost depistate 1.297 de persoane infectate cu coronavirus și s-au înregistrat 32 de decese.

Străzile și canalele Veneției care altădată erau neîncăpătoare pentru miile de turiși din toate țările sunt acum pustii, iar orașul-bijuterie pare abandonat.
Aceste imagini ireale surprind impactul necruțător pe care epidemia a avut-o asupra acestei perle a turismului italian.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod