Un picior de Oscar şi prăbuşirea unui sex-simbol

Întâmplarea cu Angelina Jolie de la Oscar face parte din frumuseţea şi spectacolul vieţii. Cum poate cea mai dorită femeie să se transforme într-o glumă în mai puţin de o oră. Şi asta din

Întâmplarea cu Angelina Jolie de la Oscar face parte din frumuseţea şi spectacolul vieţii. Cum poate cea mai dorită femeie să se transforme într-o glumă în mai puţin de o oră. Şi asta din cauza unui picior, dreptul mai exact, şi o rochie.

Angelina Jolie a venit la cel mai urmărit eveniment monden al planetei la braţul lui Brad Pitt, probabil cel mai dorit bărbat al planetei. Asta dacă nu mă socotiţi pe mine! Dar asta nu a fost de ajuns. Cum a pătruns pe covorul roşu, s-a aşezat în faţa fotoreporterilor, scoţându-şi piciorul de sub rochie şi fluturându-l în faţa aparatelor foto şi a camerelor de filmat.

Şi n-a făcut-o odată, ci de câteva ori. Gestul ei de a-şi populariza cu orice preţ frumosul picior a fost deplasat şi, la scurt timp după sfârşitul ceremoniei, internetul a început să duduie de mesaje, imagini trucate şi bancuri cu piciorul Angelinei, devenit între timp personaj.

Nu ştiu ce a fost în capul divei, dar a reuşit să cadă în ridicol. Nimeni nu înţelege deocamdată la ce s-a gândit, de ce a vrut cu atâta disperare să iasă în evidenţă, încât toată imaginea ei construită cu grijă de atâta vreme s-a prăbuşit.

Peste noapte a devenit un fel de Sarah Palin a showbizului internaţional.

Una peste alta, gala Premiilor Oscar din acest an va intra în istorie ca  momentul în care piciorul drept al Angelinei Jolie a fost mai popular decât Brad Pitt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod