Tricouri, fuste mini şi sâni

V-aţi întrebat vreodată de ce nu ne pricepem la haine? Acum, sincer, hainele noastre sunt simple şi plictisitoare. Oricât s-ar chinui designerii, tot un costum le iese. Pe bărbaţi ori pui un

V-aţi întrebat vreodată de ce nu ne pricepem la haine? Acum, sincer, hainele noastre sunt simple şi plictisitoare. Oricât s-ar chinui designerii, tot un costum le iese. Pe bărbaţi ori pui un tricou şi o pereche de blugi, ori o cămaşă şi-un costum. Uitasem de cravată. Cel mai sofisticat accesoriu masculin la care nu suntem în stare să facem un nod ca lumea.

La femei e altceava. Ele au rochii, au fuste -lungi, mai puţin lungi şi mini, au taioare, au cămăşi, au tricouri, au pantaloni, au dresuri, sutiene, maiouri, bikini, tanga şi au pantofii.

Toate aceste forme de haine şi încălţăminte au fost inventate pentru formele deosebite ale femeilor. Cei mai mulţi dintre noi nu observă hainele voastre. Abia reuşim să descifrăm culorile. Întreabă un bărbat ce-i aia grena şi o să creadă că e vorba de război.

Multă vreme m-am gândit că hainele sofisticate ale femeilor contează doar pentru concurenţa dintre ele, fără nicio legătură cu noi. Când am început să aprofundez acest subiect, am descoperit că, totuşi, femeile se îmbracă frumos pentru a fi admirate şi de bărbaţi.

Cu toate că nu ne pricepem la haine, printr-un mister al minţii, le remarcăm totuşi pe cele îmbrăcate într-un anumit fel.

Rămâne problema că noi nu sesizăm hainele, ci ceea ce e sub haine. Aşa că dacă vedem o femeie care poartă un super tricou care-i pune în evidenţă bustul, n-o să spunem niciodată: ”Oau, ce tricou interesant! De unde l-ai luat? Cât ai dat pe el?” O să spunem, bineînţeles, în gând: ”Oau, ce sâni marfă!”

Aşa că, deşi nu observăm hainele, datorită lor sesizăm mai bine ce ne interesează pe noi.

Deci, nu vă stresaţi că partenerul vostru nu ştie ce-i aia turcoaz, în mod sigur va simţi binefacerile unei fuste mini în viaţa de zi cu zi. Mai ales că a venit primăvara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod