Trei motive ca să te măriţi fără să te gândeşti prea mult la asta

Am întâlnit multe femei care trec prin viaţă convinse că frumuseţea şi tinereţea lor sunt veşnice. Doar ceilalţi îmbătrânesc. Într-un fel ciudat, cele care au  şanse mari de a-şi

Am întâlnit multe femei care trec prin viaţă convinse că frumuseţea şi tinereţea lor sunt veşnice. Doar ceilalţi îmbătrânesc. Într-un fel ciudat, cele care au  şanse mari de a-şi găsi un partener,  femeile care sunt curtate intens o dau în bară cel mai des. Nu ştiu care sunt motivele, dar intuiesc unul dintre ele şi acela e nehotărârea.

1. Sunt foarte rare cazurile când i se cere mâna, iar perioada de timp în care o femeie e curtată ţine maximum 20 de ani, realist vorbind.

Pare mult, dar nu e, mai ales în cazul în care în acest interval femeia mai are o relaţie care se termină prost.

2. Femeile, dacă mizează numai pe frumuseţe pentru a atrage un bărbat, trebuie să ştie că frumuseţea e la fel de fluctuantă ca preţul petrolului şi, tot la fel, vine o zi în care secătuieşte. Aşa că atunci când primeşte o ofertă nu e bine să stea prea mult pe gânduri.

3. O femeie care a fost măritată şi e trecută de 30 de ani are mai multe şanse de a avea o nouă relaţie decât una de aceeaşi vârstă, dar care nu are experienţa unei relaţii de lungă durată.

Deci, o nouă oportunitate, poate fi şi ultima aşa că e important să fie fructificată.

Trebuie să ştiţi că o mare parte dintre bărbaţi sunt extremi de analitici când vine vorba de femei şi au tendinţa să se piardă în amănunte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod