Trei idei ca să-ţi faci iubitul fericit. Cel mai fericit!

Deşi multe femei cred că ”bărbaţii sunt porci” sunt şi câteva care au altă opinie. Bineînţeles că această opinie e determinată tot de un bărbat, unul care nu e porc. Din fericire

Deşi multe femei cred că ”bărbaţii sunt porci” sunt şi câteva care au altă opinie. Bineînţeles că această opinie e determinată tot de un bărbat, unul care nu e porc.

Din fericire pentru specia noastră, bărbaţii şi femeile depind unii de ceilalţi. Dacă mă întrebaţi, cred că războiul dintre sexe e supraevaluat. Aproape nici nu există de la un nivel de educaţie încolo. Un bărbat civilizat vrea întotdeauna să stea alături mai degrabă de o femeie inteligentă decât de o femeie frumoasă şi lipsită de educaţie.

Cred că reciproca e şi mai adevărată. Ce naiba de viaţă de cuplu mai e şi aia în care n-ai cu cine vorbi, cu cine să discuţi şi să-ţi ofere un punct de sprijin, n-are cine să te facă să râzi şi multe altele?

Iată trei idei pentru a-ţi face partenerul fericit:

1. Vorbeşte cu el. Vezi că mulţi bărbaţi au tendinţa să se izoleze, dar asta nu pentru că le place ci doar pentru faptul că atunci când vorbesc nu-i ascultă nimeni, nici iubita, nici copiii. Aşa că e foarte important să discuţi cu el.

Va fi fericit.

2. Chiar dacă e genul morocănos, spune-i din când în când că-l iubeşti. Deşi ai senzaţia că nu te-a auzit, fii sigură că a făcut-o şi în sufletul lui se bucură şi îţi e recunoscător.

3. Trebuie să faci eforturi să rămâi cât mai mult timp fata de care s-a îndrăgostit. Fizic e destul de greu, dar asta nu înseamnă că trebuie să depui armele. Sportul e un ajutor de nădejde, dar şi psihic e foarte important să-ţi păstrezi cât mai mult tinereţea, cel puţin mai mult decât el.

Astfel va fi mândru să stea mereu alături de tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod