Tarot. Cartea Zilei: Asul de Bâte anunță un nou capitol în relația ta

Bâta simbolizează în tarot autoritatea. Dacă stăm bine să ne gândim, înainte de descoperirea metalelor, bâta a fost arma triburilor aflate în căutare de hrană, unealta primordială.
Energia bâtei este o energie masculină, fiind asociată deseori cu focul sau cu puterea zodiilor de foc, dar indiferent de zodia în care ne-am născut și care ne influențează, toți avem un mix de energie masculină și feminină. Este important să ne folosim de amândouă în stabilirea echilibrului interior.

Ideile zilei: noi începuturi, noi inițiative, job nou, business nou, proiecte noi, acțiune, creștere, de la capăt, tarot
Dacă vorbim la general, asul reprezintă începuturile, punctul de la care pleci pentru a construi, fie ca noul început ține de fizic sau de psihic. 
 

Asul simbolizează începutul iar bâta, acțiunea și efortul. 

Cartea Zilei: Asul de Bâte în dragoste

 
Când apare, Asul de Bâte anunță un nou capitol în relația ta, indiferent dacă aceasta este proaspătă ca un cireș înflorit sau este deja trecută prin diverse transformări.
Fii pregătită azi să aduci sau să primești un plus în relație: poate luați decizia să vă cumpărați o casă, să vă mutați, să schimbați mobila sau poate mergeți împreună la cursuri de dans. În general, deciziile luate împreună într-o relație, aduc un suflu bun, simți că faci parte dintr-o echipă și asta te face de neînvins. 
 
Nu te lăsa  purtată doar de visele bunăstării financiare, pentru că bâtele sunt, în primul rând, foc care se manifestă prin spontaneitatea și pasiunea cu care iei decizii rapide, așa că nu ezita să îți schimbi planul pentru seara asta: bea un vin bun fără să te gândești la ziua de mâine, bucură-te de compania persoanei iubite, pentru că marile idei poresc din inspirație de moment.
 
Dacă ești singură, asul de bâte te înseamnă să lași la o parte temerile și dezamăgirile și să acționezi.
Nu rezolvi problema măritișului  într-o zi, dar nu dispera, asul de bâte doar te impulsionează și îți arată calea. Poate fi amuzant să pierzi câteva ore de vorbă pe un chat sau chiar la o întâlnire pe Tinder. Asul de bate te sfătuiește să îți scoți instinctele la suprafață. De data asta sunt cele bune.
 

Cartea Zilei: Asul de Bâte în carieră

 
Când vine vorba de carieră, asul de bâte aduce vești bune și energii pozitive. Veștile sunt binevenite când ești în căutarea unui job, sau când nu te mai satisface actualul loc de muncă. Nu dispera, vin vremuri bune, vei intra în proiecte noi, vei cunoaște alți oameni, îți vei regăsi energia și pozitivitatea. 
 
Socializează azi, bea o cafea, vorbește despre pasiunile tale. Niciodată nu știi care sunt căile prin care se construiește viitorul.
 
Orice vei începe sub influența acestei cărți are perspective bune de creștere. 
 
Respiră și privește partea bună a lucrurilor, partea plină a paharului, mai ales dacă înăuntru este o băutură care îți place. 
 
Dacă așteptai azi vreun semn cu privire la reușita unui proiect, răspunsul este DA.
Va fi bine, va reuși, vei reuși!
 
Asul de Bâte mai apare atunci când îți dorești dezvoltare spirituală. Poate te gândești să te înscrii la un curs sau să te lași în voia spiritului tău creator. Sau poate pur și simplu vrei să îți liniștești mintea rugându-te. Fă ce simți, nimic nu este greșit atunci când conlucrezi cu divinitatea pentru îmbunătățirea spiritualității tale.
 

Cartea Zilei: Asul de Bâte în sănătate

 
Azi primești vești bune cu privire la sănătatea ta. Ia hotărâri bune, îngrijește-ți sănătatea. Începe o cură de slăbire dacă ai nevoie, mergi la sală sau ieși și respiră liber în natură. Nu te panica, trăim în secolul în care majoritatea problemelor de sănătate își găsesc leac. 
 
Deci, nu uita că asul de Bâte reprezintă potențialul, dar nu garantează rezultatele.
Asul este sămânța, începutul care trebuie să crească într-un mediu sigur și sustenabil. Depinde strict de tine dacă oportunitățile care apar azi sunt vor fi puse în practică, dacă vei trata cu suficientă seriozitate toate aspectele, astfel încât proiectele tale personale sau profesionale să crească suficient încât să te bucure rezultatele lor. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod