Splendida poveste a fotbalistului Zuluf și a domnișoarei Buruiană

Zuluf, un fotbalist îndrăgostit până peste cap de o starletă


“Gazeta Sporturilor”, ziar profund serios, după cât pot înțelege jurnalismul cel mai bun ziar din România, a informat, deunăzi, cu privire la starea, să-i zicem de facto, a domnului Zuluf. Era un articol à la légère de weeekend, fără să caute nici șocul, dar nici groaza. Și am aflat că: acest Zuluf a luat cândva supozitoarele ca pe apă, neștiind unde anume ar trebui ele implantate, că aflat într-un cantonament fotbalistic în Turcia, întrebat, în engleză, numărul camerei în care locuiește, a răspuns în limba noastră “Zuluf”, iar mai târziu când colegii i-au precizat că “bă, te întreabă numărul camerei” a răspuns candidul “304, doamnă”, tot în dulcele nostru grai.

Sânziana Buruiană şi-a bătut joc de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi

Dar cea mai frumoasă dintre întâmplări, aceea care cred îl face pe deplin compatibil cu grațiile Buruienei este aceasta: într-o altercație terminată prost pentru numitul Zuluf, fotbalistul nostru, chiar când să încaseze un inevitabil bocanc în plină figură, a scos din buzunarul nădragilor un spray paralizant și i-a îmbelșugat boncancul preopinentului în vederea paralizării sale.  Da, Zuluf, a atacat cu spray paralizant un pantof. Vorbim despre un pantof din imediata apropiere a tristei sale figuri, dar chiar și așa.      
În rest, cei doi sunt bine, se afișează, se giugulesc, stau cu burta la soare, plănuiseră chiar și nunta, dar au amânat-o momentan, căci se pare că pe adresa fotbalistului ar fi apărut oferte din chiar Grecia. Abia ce le aștept, fascinat și îngrozit, noile aventuri.

andrei-crciun
4 Iunie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Afara! pe 5 Nov 2015, 13:10
    una ca asta asta de ce n-a luat foc?

    Sa speram ca in curand aceste patachine retardate vor disparea de pe micul ecran, si nu numai! Afara cu jegurile si non-valorile!

    0
    0

  • Cornel pe 5 Nov 2015, 11:45
    Buruieni

    De Zuluf nu zic nimic,pentru ca nu-l cunosc de loc. Dar de Buruiana si alte "buruieni" pe care voi, presa le-ati facut vedete si acum tot voi va mirati de ce sunt considerate asa (chestie la fel de inteligenta ca bocancul lui Zuluf), de Buruiana deci, nu pot sa zic decat atat: proasta si urata fiinta !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod