Splendida poveste a fotbalistului Zuluf și a domnișoarei Buruiană

 

Sânziana Buruiana, aproape dezbrăcată, la o petrecere mondenă

În privința circului popular, nu avem de ce să ne plângem. Stăm bine, putem fi lesne pizmuiți. Dintre toate jumătățile unite, sub lumina reflectoarelor, cuplul meu preferat este format însă din Nicolae Zuluf, fotbalist, cel puțin teoretic, și Sânziana Buruiană, cu o bază incertă, dar categoric vedetă. Zuluf-Buruiană este o alăturare de nume cum nici cel mai înzestrat dintre scriitorii români n-ar fi reușit. Este o splendidă demonstrație că viața, în hazardul ei, depășește puterile oamenilor, fie ei și geniali. Pe domnișoara Buruiană o cunoașteți, poate, fiind mai veche în prim-plan (cum?, de ce? – să nu ne ostenim cu asemenea retorice). E momentul să aflați ce partidă ați pierdut în domnul Zuluf, care, din păcate, nu este și creț, neprezentând nici măcar umbra unui cârlionț.

Sânziana Buruiană cerută în căsătorie în direct


Gazetele cu vedete ne informează, din când în când spre foarte des,  ce au mai făcut cei doi – chiar și cel mai banal dintre lucruri, de pildă o oarecare plimbare în parc devine un gest romantic incredibil și nu o să-ți vină să crezi că el s-a produs și o să rămâi în continuare prost.

 

andrei-crciun
4 Iunie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Afara! pe 5 Nov 2015, 13:10
    una ca asta asta de ce n-a luat foc?

    Sa speram ca in curand aceste patachine retardate vor disparea de pe micul ecran, si nu numai! Afara cu jegurile si non-valorile!

    0
    0

  • Cornel pe 5 Nov 2015, 11:45
    Buruieni

    De Zuluf nu zic nimic,pentru ca nu-l cunosc de loc. Dar de Buruiana si alte "buruieni" pe care voi, presa le-ati facut vedete si acum tot voi va mirati de ce sunt considerate asa (chestie la fel de inteligenta ca bocancul lui Zuluf), de Buruiana deci, nu pot sa zic decat atat: proasta si urata fiinta !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod