Și bărbații se îngrașă, nu-i așa?

Deşi cei mai mulţi dintre noi nu ţin cure de slăbire asta nu înseamnă că nu ne interesează silueta. Bine, nu ne interesează în aceeaşi măsură ca pe o femeie. Noi suntem mult mai

Deşi cei mai mulţi dintre noi nu ţin cure de slăbire asta nu înseamnă că nu ne interesează silueta. Bine, nu ne interesează în aceeaşi măsură ca pe o femeie. Noi suntem mult mai înţelegători cu corpul nostru. Îl privim ca pe un templu şi considerăm că marele lui duşman e timpul, nu proastele obiceiuri.

Cei mai mulţi dintre bărbaţi cred că burta e o caracteristică a îmbătrânirii şi nu a lipsei de exerciţii fizice sau a mâncatului în exces.

Suntem mai detaşaţi, dar asta nu înseamnă că nu ne deranjează kilogramele în plus.

Fiind o specie mai mulţumită de sine decât femeile, atunci ne punem şi mai puţine probleme despre cum ar trebui să arătăm. Cei mai mulţi bărbaţi sesizează, mai degrabă, că au probleme atunci când urcă scările, nu atunci când se uită în oglindă.

Pentru a slăbi, un bărbat are nevoie de un impuls exterior major care nu are neapărat legătură cu aspectul fizic. Adică, dacă vreţi ca partenerul dumneavoastră să slăbească, trebuie să-i găsiţi o nouă provocare, ceva care să-l pasioneze şi să-l subjuge.

Cei mai mulţi bărbaţi slăbesc atunci când sunt îndrăgostiţi. O fac nu pentru că sunt extrem de preocupaţi de felul cum arată, ci sunt extrem de preocupaţi să cucerească şi nu-i mai interesează mâncarea.

Bănuiesc că nu e o soluţie să vă lăsaţi partenerul să se îndrăgostească de altcineva doar pentru a scăpa de câteva kilograme. Şi, atunci, trebuie găsit altceva. Un proiect unic, ceva de genul să urce pe Everest.

În sufletul lor, cei mai mulţi bărbaţi sunt eroi sau îşi doresc să devină.

Aşa că cea mai bună cură de slăbire este să-şi propună să sară cu paraşuta, să piloteze, să meargă pe sârmă. Va slăbi instantaneu, numai că în acest tratament sunt şi riscuri. Îşi poate rupe ceva sau chiar mai rău.

Acesta e motivul pentru care bărbaţii sunt mai graşi decât femeile. Nu sunt lăsaţi să facă gesturi eroice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod