Şerban Huidu, o vedetă TV care iese prematur la pensie

Şerban Huidu a luat decizia corectă. Retragerea din viaţa publică va estompa valul de ură îndreptat împotriva lui. Îşi va vedea de proces. Va suporta rigorile legii şi va plăti pentru

Şerban Huidu a luat decizia corectă. Retragerea din viaţa publică va estompa valul de ură îndreptat împotriva lui. Îşi va vedea de proces. Va suporta rigorile legii şi va plăti pentru teribilul accident în care au murit trei persoane.

După o astfel de greşeală nu putea merge înainte. Opinia publică l-a pedepsit mai rău decât îl va putea pedepsi legea. I-a interzis să-şi mai facă meseria. Şerban Huidu va coborî de pe piedestalul pe care l-a urcat succesul emisiunii ”Cronica cârcotaşilor” de la Prima TV printre muritorii de rând.

Şi astfel se dovedeşte că şi succesul TV, deşi pare etern pentru noi cei care avem democraţie de doar 20 de ani, e la fel de trecător ca orice altceva, iar vedetele, deşi la un moment dat au jucat diferite roluri în faţa naţiunii, ajung, până la urmă, să joace propriul rol.

Florin Călinescu, Teo Trandafir, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Mugur Mihăescu şi mulţi alţii au avut la un moment dat publicul românesc la picioarele lor. Au trăit acea senzaţie de stăpâni ai lumii şi, într-un final, şi-au pierdut audienţa şi, apoi, emisiunile.

În jurul lor s-au construit legende, au fost urmăriţi cu atenţie, pentru ca încet-încet să se transforme din zei în pământeni.

Căderea lui Huidu a fost mai abruptă, mai dramatică, aşa cum e şi viaţa personajului.

A dansat mereu la un pas de moarte.

Ceea ce nu prea se ştie în lumea extrem de dură a vedetelor TV e faptul că longevitatea unui star ţine foarte mult şi de cât îşi asumă din ceea ce face şi ceea ce reprezintă. În momentul în care el nu mai crede în rolul lui atunci nici publicul nu mai crede. Şi, pe lângă asta, o personalitate TV are şi o mare responsabilitate. Gesturile lui vor fi analizate şi judecate mult mai aspru de opinia publicată, decât gesturile şi comportamentul unui om obişnuit.

Cred că Huidu nu va mai reveni niciodată pe micul ecran în calitate de vedetă a unui show TV.

El a trecut brutal într-o nouă lume în care va fi privit o vreme cu neîncredere. Are şansa să devină un om mai bun. Dacă nu, se va pierde.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod