Scurtă călătorie prin universul femeilor de 30 de ani

Hmm, femeile de 30 de ani. Ce aş putea spune despre ele? Majoritatea sunt căsătorite, au copii mai mari sau mai mici sau sunt preocupate de carieră. Au trecut prin cel puţin o mare dragoste. Au

Hmm, femeile de 30 de ani. Ce aş putea spune despre ele? Majoritatea sunt căsătorite, au copii mai mari sau mai mici sau sunt preocupate de carieră. Au trecut prin cel puţin o mare dragoste. Au fost dezamăgite sau nu. Luptă cu kilogramele în plus şi încă mai speră să nu îmbătrânească niciodată.

Cred că e vârsta la care femeile sunt cele mai frumoase, cele mai puţin accesibile şi cele mai pasionale. Ştiu să iubească, ştiu să sufere, ştiu să-şi ascundă emoţiile. Acum încep să-şi construiască acea aură de mister care le vor înconjura pe multe dintre ele până la sfârşit.

Când întâlneşti o astfel de femei simţi că ştie multe despre viaţă, despre mângâieri şi despre cuvinte pe care tu nu le vei afla niciodată pentru simplul fapt că nu ai fost ales.

La 30 de ani, nu-şi mai imaginează fericirea ca pe o unică poveste de dragoste, ci, mai degrabă, ca pe o oportunitate în carieră sau naşterea unui copil. Cred că femeile la 30 de ani domină în cuplu, fac regulile într-o căsnicie şi au foarte multă influenţă în societate. Din păcate, foarte multe nu sunt conştiente de forţa lor, încă mai sunt însoţite de temerile din adolescenţă şi de nesiguranţa primilor ani de maturitate.

Din păcate, sunt şi multe femei în jurul acestei vârste care sunt singure. Şi nu pentru că nu sunt suficient de atrăgătoare, ci, dimpotrivă, pentru faptul că sunt prea atrăgătoare. La 20 de ani au avut toţi bărbaţii la picioare, au avut o serie de relaţii eşuate, iar acum, admiratorii se împuţinează, dar standardul lor a rămas la fel de înalt. Problema femeilor frumoase e aceea că au foarte puţină încredere în oameni. Tot timpul au trăit convinse de faptul că bărbaţii vor să profite doar de frumuseţea corpului lor, iar ele îşi doresc o apreciere absolută.

Ceea ce ar trebui să ştie orice femeie frumoasă şi singură la 30 de ani e faptul că într-o relaţie nu e suficientă frumuseţea.

Cel mai important este ceea ce oferi, cât de implicat eşti emoţional şi ce eşti dispus să faci ca să duci relaţia mai departe şi mai departe. Din păcate, cu cât eşti mai frumos sau te crezi astfel, cu atât consideri că trebuie să oferi mai puţin. În acest punct apar dramele.

Normal că existenţa unei femei de 30 de ani e mult mai complicată decât am reuşit să surprind aici. Nu am exprimat decât câteva observaţii generale şi personale. În rest, o femeie la 30 de ani e un întreg univers în care merită să te rătăceşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod