Regina audienţelor se întoarce. Cum s-a schimbat televiziunea de la plecarea lui Teo?

Teo Trandafir se va întoarce în televiziune. A semnat un contract cu postul TV Kanal D pentru realizarea unei emisiuni de după-amiază. Misiunea ei este aceea de a-i învinge pe Simona Gherghe,

Teo Trandafir se va întoarce în televiziune. A semnat un contract cu postul TV Kanal D pentru realizarea unei emisiuni de după-amiază. Misiunea ei este aceea de a-i învinge pe Simona Gherghe, Antena 1 şi pe Cătălin Măruţă, Pro TV.

Teo este o legendă a emisiunilor de divertisment. La sfârşitul anilor '90 şi după 2000, a fost regina audienţelor în România. A ajuns la un nivel de popularitate pe care puţine personalităţi TV l-au atins. Emisiunea ei de după-amiază, difuzată de Pro TV domina fără drept de apel segmentul orar 18.00 - 20.00.

Lui Teo i se mai spunea şi Oprah de România.

O decizie neinspirată a scos-o din business şi i-a complicat atât de mult viaţa încât era să şi-o piardă. O ofertă de un milion de dolari venită din partea lui Sorin Ovidiu Vântu a făcut-o să părăsească staţia din bulevardul Pache Protopopescu pentru a prelua un post mai mic, Romantica TV. A primit şi funcţia de director. Bineînţeles că, în scurt timp, s-a ales praful de tot. Sunt foarte rare vedetele de televiziune care pot fi şi buni manageri.  Aşa că Teo s-a ales cu banii, o depresie şi o pancreatită care cât pe ce s-o ucidă.

Doar intervenţia eroică a fostului ei şef Adrian Sârbu, care a transportat-o rapid la un spital din Viena, a făcut ca boala ei să nu ia o turnură dramatică.

După doi ani de recuperare, iată că Teo se întoarce în show-bizz, intrând în competiţie cu Gherghe şi Măruţă,  doi realizatori care-şi împart audienţa de la ora şase.

De când a plecat Teo, lucrurile s-au schimbat dramatic pe acest segment orar. În vechiul ei show se difuzau noi melodii, făcea interviuri cu soliste de muzică, mai promova câte un manelist.

Dar, atât. Acum, lucrurile au luat-o razna. Tabloidizarea e dusă la extrem. Sunt exploatate scandalurile conjugale, discuţiile sunt orientate spre sex, iar invitaţii sunt plătiţi să se ia la bătaie în platou. Lupta pentru audienţă e sălbatică.

În acest context, Teo a ales să se întoarcă. Deocamdată se ştiu foarte puţine lucruri despre noul ei show, dar e clar că dacă vrea să supravieţuiască trebuie să-şi schimbe abordarea. Îi va fi foarte greu să ajungă la gloria de altă dată şi, în primul rând, trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Să vedem dacă şi directorii postului vor avea suficientă răbdare să recupereze o fostă regină a audienţelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod