Rămăşiţe umane, găsite într-o pădure. Gheorghe Dincă susține că sunt ale Luizei

Anchetatorii au găsit, luni, rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susţine că ar fi ale Luizei Melencu.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămăşiţe umane. Gheorghe Dincă susţine că ar aparţine Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie şi despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Gheorghe Dincă participă la căutările demarate luni de procurorii DIICOT şi poliţişti, bărbatul indicând că rămăşiţele umane găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal ar fi ale Luizei Melencu.

Tânăra este dispărută din luna aprilie şi se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezenţa Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat, oficial, că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Anchetatorii au până acum doar declaraţia suspectului, care a recunoscut ambele crime.


Duminică, în a treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de poliţişti şi procurori DIICOT, au fost ridicate de la casa suspectului noi probe ce urmează să fie analizate. Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul, relatează Mediafax. De asemenea, verificări au mai fost făcute şi în curtea casei.

Cercetările pentru găsirea Luizei au continuat în zona Dunării, unde sunt formate mai multe bălţi, și unde Gheorghe Dincă ar fi spus că a aruncat trupul fetei.


Primele analize arată că hainele găsite pe un câmp dintre Caracal şi Caracal nu-i aparțin Luizei Melencu.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod