Psihopaţii de lângă noi!

Nu înţeleg cum poate un bărbat să lovească o femeie. Nu înţeleg cum poate un bărbat să mai ceară respectul partenerei după ce a lovit-o. Nu pot să pricep acest lucru pentru că în familia

Nu înţeleg cum poate un bărbat să lovească o femeie. Nu înţeleg cum poate un bărbat să mai ceară respectul partenerei după ce a lovit-o. Nu pot să pricep acest lucru pentru că în familia mea, bărbaţii nu lovesc femeile. Nu l-am văzut pe bunicul meu, nu l-am văzut pe tatăl meu. Am fost învăţat că femeile trebuie iubite şi privite ca parteneri egali.

Şi acum îmi mai amintesc de serile de vară pe care mi le petreceam în casa bunicilor. Dormeam în pat cu tatăl mamei mele, nu aveam camera mea, iar bunica dormea singură în alt pat aflat în aceeaşi cameră.

Înainte să adorm îi auzeam cum vorbeau despre grâu, despre cât lapte a dat vaca, despre cum se simte calul, despre găini, despre cei nou-născuţi, despre cei care se pregăteau să moară.

Niciodată nu i-am auzit certându-se. Poate o făceau când nu eram acolo. Bunicii mei au fost oameni simpli. Părinţii mei se mai certau din când în când, dar niciodată mai mult de câteva secunde pentru că tata renunţa rapid în a o contrazice pe mama şi bătea în retragere, închizându-se în dormitor.

Niciodată n-am fost martorul unei scene de violenţă în familie. Din acest motiv mi-e imposibil să înţeleg cum distracţia unui fotbalist mediocru, e vorba de Mihai Costea de la Steaua, e aceea de a o arde pe Daniela Crudu cu ţigara?

Realizaţi în ce lume bolnavă trăim, înconjuraţi de psihopaţi care vor să treacă drept oameni normali? Şi, din păcate, femeile sunt victime ale unor astfel de bărbaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod