Pe cine alegi?

Eşti frumoasă şi îţi plac amândoi. Eşti tânără, atrăgătoare. Până în acest moment ai reuşit să le dai senzaţia că ţii la ei, dar viaţa se complică. A venit vremea să alegi.
Eşti frumoasă şi îţi plac amândoi. Eşti tânără, atrăgătoare. Până în acest moment ai reuşit să le dai senzaţia că ţii la ei, dar viaţa se complică. A venit vremea să alegi.

Şi, cu toate astea, ţi-e atât de greu s-o faci. La unul dintre ei te atrage ceva, la celălalt, altceva. Bărbatul perfect, în viziunea ta, ar fi o combinaţie din ce au mai bun cei doi.
Şi asta şi din punct de vedere fizic, cât şi emoţional.
Nu-i aşa că fiecare dintre voi a avut de făcut o astfel de alegere la un moment dat? Nu-i aşa că alegerile sunt înfiorătoare? Mai ales când îţi alegi viaţa. Când te arunci în dragoste eşti convinsă că o faci pentru totdeauna. Şi cum naiba poţi să-ţi hotărăşti destinul după culoarea ochilor, sau după cum sărută, sau după cum mânuieşte cuţitul şi furculiţa? Dar aşa e cu adevărat.
Alegerile se bazează pe o mulţime de amănunte.

Culorile sufletului


Acum eşti tânără şi habar n-ai care dintre ei va reuşi mai bine în viaţă. Nu ştii care va fi mai bogat. Nu ştii care se va purta mai bine cu copilul tău şi care va fi mai puţin pisălog la bătrâneţe.
Nici nu-ţi trece prin cap că un tic de-al lui care, acum, îţi face inima să tresalte de bucurie, peste douăzeci de ani se va transforma în ceva înnebunitor de enervant.
Şi atunci, cum poţi face alegerea corectă?

De fapt, la această întrebare n-a dat nimeni un răspuns coerent. Trebuie să te bazezi pe ceea ce simţi. Trebuie să experimentezi, să te arunci într-o relaţie şi, dacă nu merge, să ai puterea să te retragi. E greu să citeşti în viitor, dar viitorul se află ascuns în semnele prezentului. Dacă eşti atentă la ce se întâmplă în jurul tău, îl vei descoperi mai uşor pe cel care merită dragostea ta.
Nu te uita la culoarea ochilor, uită-te dincolo de ei şi încearcă să vezi culorile sufletului, tăria de caracter. De asta ai nevoie cu adevărat.
13 Decembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 13 Dec 2010, 22:06
    pe cine alegi?

    un sfat pentru fata ce a scris comentariul precedent:tii mai mult la persoana care-ti sta mai departe,pentru ca nu-l vezi si e normal,ti-e un dor de innebunesti(sau nu).vei sti cand il vei avea aproape,iti vei da seama dupa cata rabdare ai cu obiceiurile lui,daca te enerveaza chiar si un lucru banal cum e mirosul respiratiei,te va deranja mereu.dar gandeste-te si la cel ce sta mereu langa tine si nu-ti bate joc,dar spune-i ce simti pentru celalalt,pentru ca nimeni nu merita sa fie amagit asa mai ales daca sunt in joc si sentimente...tu spui ca e grea decizia,dar in realitate e foarte usoara-alegi pe cine iubesti,pentru ca n-ai sa te ierti niciodata daca faci altfel.

    2
    0

  • clau pe 13 Dec 2010, 15:58
    ...

    Sincer....eu ma aflu in situatia asta si nu stiu cum sa scap de ea...pe de o parte unul e langa mine,,ma sustine si e alaturi de mine la orice ora,iar pe de alta parte...celalat e la 500km....vb numai la tel...dar la el tin mai mult....grea decizie....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod