Paște reușit: 10 sfaturi pentru doamne

După articolul cu sfaturi în care ofeream câteva ”soluţii” ca să vă relaxaţi partenerul în timpul acestei perioade tensionate, iată că a venit şi rândul dumneavoastră, al doamnelor

După articolul cu sfaturi în care ofeream câteva ”soluţii” ca să vă relaxaţi partenerul în timpul acestei perioade tensionate, iată că a venit şi rândul dumneavoastră, al doamnelor să citiţi zece lucruri care vă vor ajuta să treceţi cu bine peste aceste zile dificile.

1. Nu fiţi demoralizate, întotdeauna drobul de miel iese prea sărat şi se fărâmiţează atunci când îl tăiaţi. Nu arată perfect decât în poze.

2. În aceste zile e aglomeraţie la coafor, dar copiii şi soţul rămaşi acasă o să se descurce într-un fel în lipsa voastră.

Totuşi e bine să spuneţi o rugăciune şi nu vă isterizaţi dacă vopseaua de ouă se odihneşte pe covorul din sufragerie.

3. În fiecare an, ceara de la lumânările de Înviere e atrasă de pantalonii partenerului. Nu disperaţi, aceasta e o regulă. Dacă vreţi să-i salvaţi pantalonii îmbrăcaţi-l în costum de scafandru.

4. Nu vă supăraţi că nu vă observă noua ţinută de Paşte, în aceste zile, friptura de miel e mult mai atrăgătoare.

5. Aveţi grijă cu ce vă îmbrăcaţi pentru că o bună parte din Sărbători le veţi petrecere în fum.

Fumul de la grătare. Ar fi bine să aveţi şi o mască de gaze la îndemână.

6. Nu încercaţi să păstraţi cu orice preţ curăţenia făcută cu ocazia Paştelui. Toţi cei din jur se vor simţi stingheriţi şi vor încerca să ascundă petele de sos, noroiul, scrumul de ţigări, firmiturile. Le veţi descoperi după un timp în cele mai neaşteptate locuri.

7. Iertarea face parte din spiritul acestor Sărbători. Aşa că iertaţi-l că a băut zece sticle cu bere, două cu vin, puţină ţuică şi iar bere, şi iar vin.

8.

Nu disperaţi că masa cu familia a fost un fiasco şi s-a terminat cu o ceartă ca de obicei. De Paşte, oamenii doar promit că se schimbă.

9. Cea mai bună metodă de a fi fericită în aceste zile este să vă bucuraţi de fericirea celor din jur. Spuneţi mersi dacă vreun invitat o să observe cât efort aţi făcut pentru ouăle umplute pe care şi le îndeasă în gură.

10. Trebuie să ştiţi un secret. Chiar dacă credeţi că nimeni nu sesizează coafura, rochia nouă, unghiile date cu ojă proaspătă, chiar dacă nimeni nu observă efortul făcut cu curăţenia şi gătitul, oamenii din jur depind sută la sută de dumneavoastră.

Nu pot trăi fără să vă ştie în preajmă.

Cu umilinţă, vă doresc un Paşte reuşit!

P.S. Următorul text publicat aici va fi marţi, 26 aprilie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod