Nu înşelăm! E doar o greşeală de programare.

Bărbaţii se gândesc mereu la alte femei. La noi, monogamia e un efort de voinţă. Şi ştiţi cum e cu voinţa. Cred că treaba cu înşelatul a fost, pe nedrept, mutată numai în

Bărbaţii se gândesc mereu la alte femei. La noi, monogamia e un efort de voinţă. Şi ştiţi cum e cu voinţa. Cred că treaba cu înşelatul a fost, pe nedrept, mutată numai în responsabilitatea noastră.

E celebră expresia ”bărbaţii sunt nişte porci!”. Unii dintre noi ne-am obişnuit cu ea, dar trebuie să înţelegeţi că, la noi, înşelatul nu vine din faptul că suntem răi sau n-avem suflet. Nu, vine dintr-o eroare de programare. Am fost proiectaţi să nu putem spune nu avansurilor.

În fond, pentru înşelatul nostru, tot voi sunteţi responsabile.

Un bărbat e incapabil să se apere de senzualitatea unei urmaşe a Evei. N-avem nicio metodă, niciun sistem de apărare pentru o astfel de situaţie. Am fost programaţi să avem forţa să luptăm cu fiarele sălbatice, să alergăm rapid, să rezistăm la frig şi la viruşi, dar ni se înmoaie genunchii atunci când o femeie ne zâmbeşte şi intrăm în trepidaţii când ne atinge din greşeală.

Vă rog să ne credeţi că, de-a lungul istoriei, bărbaţii au făcut multe eforturi ca să rezolve această problemă, dar au dat-o mereu în bară.

Au inventat principii morale, au marginalizat femeia, au inventat războaiele religioase, au construit cetăţi să se ascundă în spatele zidurilor, au inventat fotbalul şi jocurile pe computer. Totul a fost în zadar.

Această eroare de programare ne joacă mereu feste. Suntem incapabili de o reacţie raţională atunci când una dintre voi îşi propune să ne ameţească. Şi atunci, în noi se dă o luptă. Pe cine alegem? Ce facem? Dacă rezistăm e doar pentru faptul că suntem prea comozi, prea plictisiţi s-o luăm de la început cu cumpăratul de flori, cu scrisori romantice, cadouri, surprize şi weekenduri costisitoare.

Aşa că, dragelor, singura metodă de luptă împotriva înşelatului este să faceţi ca, acasă, bărbatul vostru să se simtă cât mai comod cu putinţă.

Sunt puternic convins că multe  divorţuri sunt provocate de aspirator. De corvoada de a da cu aspiratorul în fiecare sâmbătă. Dacă reuşiţi să construiţi un cămin în care iubitul vostru se simte protejat şi fericit nu veţi fi părăsite niciodată. Pentru asta nu ezitaţi să puneţi o masă de biliard în sufragerie şi să aveţi pe telecomandă toate canalele de sport posibile.

Şi nu vă faceţi griji, chiar dacă pleacă,  o să fie pentru o perioadă foarte scurtă. Totul durează până face cunoştinţă cu noul aspirator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod