Maşina, o femeie perfectă cu un defect major

Mulți dintre noi sunt îndrăgostiţi de maşinile lor ca de propriile iubite. Unii chiar mai mult. Există şi o categorie indiferentă cu maşinile, dar şi cu femeile. Cred că între femeile

Mulți dintre noi sunt îndrăgostiţi de maşinile lor ca de propriile iubite. Unii chiar mai mult. Există şi o categorie indiferentă cu maşinile, dar şi cu femeile.

Cred că între femeile din viaţa noastră şi maşinile din viaţa noastră există o serie de puncte comune. De fapt, cred că maşinile au fost inventate nu pentru că aveam nevoie de o deplasare mai rapidă sau de confort. Acum, la mai bine de o sută de ani de când au apărut, ne mişcăm mai încet decât cu trăsurile, iar de confort ce să mai vorbim când te târăşti ca melcul de la un semafor la altul.

Cred că maşinile au fost inventate pentru că partenerele noastre de viaţă nu puteau şi nu pot fi conduse.

Şi nici vândute după ce a apărut un nou model pe piaţă. Mulţi dintre bărbaţi aveau nevoie să controleze şi ei ceva. Acasă, în câţiva ani de la căsătorie pierdeau orice control şi atunci câţiva ingineri s-au revoltat şi au inventat maşina. Ce e maşina altceva decât un concept feminin idealizat aşa cum îşi imaginează orice bărbat? Are tot felul de rotunjimi, de forme, e plăcută la pipăit şi are tot felul de butoane. Iar mai presus de toate e atât de ascultătoare şi răspunde la toate comenzile noastre.

Maşinile sunt la fel de costisitoare ca şi femeile.

Sunt greu de întreţinut şi pentru a fi strălucitoare trebuie să petreci mult timp cu ele. Dar faptul că ai senzaţia că, în orice moment, eşti stăpân pe situaţie e o trăire pe care rareori o întâlneşti într-o relaţie.

Maşinile mai au o calitate pentru care cred că au fost inventate. Le poţi schimba mult mai des şi cu mai puţină suferinţă. Aşa că dacă doriţi să înţelegeţi ce aşteaptă un bărbat de la o femeie, uitaţi-vă ce maşină are. În automobile e întrupată şi timiditatea, şi curajul, şi nevoia de control, şi dorinţa de aventură a unui bărbat.

Cu toate acestea, un bărbat va alege întotdeauna o femeie înaintea unei  maşini.

Automobilele au un singur defect - nu se pricep să sărute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod