Mai vrei să te măriţi?

Ai visat toată viaţa momentul în care te va cere de soţie şi acum eziţi. Simţi că se pregăteşte s-o facă, dar ţi se pare că e un pic prea târziu. Ai un job bun. Pasiunea a cam trecut şi ţi-e frică să-ţi iei un angajament pentru toată viaţa.
Ai visat toată viaţa momentul în care te va cere de soţie şi acum eziţi. Simţi că se pregăteşte s-o facă, dar ţi se pare că e un pic prea târziu. Ai un job bun. Pasiunea a cam trecut şi ţi-e frică să-ţi iei un angajament pentru toată viaţa.

Asta e una dintre variante. Dar sunt mai multe. În lumea de azi sunt tot felul de obstacole în calea căsătoriei. Ai şi aşa destul de multe obligaţii pentru a-ţi lua una în plus.

De multe ori, te măriţi mai mult de dragul părinţilor.
Te-ai plictisit de apropourile lor străvezii la faptul că e momentul să-ţi întemeiezi o familie. Şi să ajungi ca ei? Numai asta nu vrei. După 40 de ani de căsnicie, dorm în camere separate şi nu-şi vorbesc cu zilele. Singurul lucru care-i ţine împreună sunt copiii. La asta se reduce totul?

Culmea unei relaţii


Dacă nu vrei s-o faci, o să găseşti o grămadă de motive ca să amâni acest pas. Realitatea înconjurătoare ţi le oferă cu generozitate.
Dar căsătoria rămâne o culme a oricărei relaţii. Probabil, că timpul o erodează, dar ce rezistă trecerii timpului? Priveşte-i pe ai tăi cu atenţie şi vei descoperi că, în ciuda faptului că dorm în camere separate, nu pot trăi unul fără celălalt. Nu mai au nevoie de cuvinte pentru că-i leagă milioane de fire, iar cuvintele sunt de prisos.
Nu ezita să te măriţi dacă eşti convinsă că ai găsit persoana potrivită.
Ai visat la asta încă din copilărie. A sosit clipa.
19 Noiembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreutza pe 19 Nov 2010, 13:41
    foarte frumos

    interesant subiectul,asa e ,daca exista o ruma de ezitare in a te casatori cu persoana iubita,trebuie sa te gandesti la parinti,e froarte frumos spus.Eu de exemplu nu sunt casatorita,mi-am dorit acest lucru la inceputul relatiei,acum sunt deja cu persoana iubita de 8 ani jumate si e ca si cum as fi casatorita.nu ne-am casatorit din motivul pentru ca nu aveam bani iar apoi ne-am obisnuit asa .acum mi-e cam frica daca ma gandesc sa ma casatoresc,desi imi iubesc enorm iubitul si stiu ca si el ma iubeste la fel de mult,insa observ in jur multe relatii care se destrama sau se racesc dupa casatorie si prefer sa raman asa.imi place sa merg la nunti,imi place sa vad mirii fericiti in ziua nuntii lor,insa eu prefer sa raman in acest moment asa,pentru ca mi se pare acelasi lucru,facem ,cred eu ,tot aceleasi lucruri pe care le-am face si daca am fi casatoriti...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod