Mai există dragoste la prima vedere?

Mai există, dar rareori trece de prima vedere. Normal că vezi un tip pe stradă şi-ţi tresare inima, dar nu ai curaj să te apropii şi nu ai curaj ”să-l agăţi”.
Mai există, dar rareori trece de prima vedere. Normal că vezi un tip pe stradă şi-ţi tresare inima, dar nu ai curaj să te apropii şi nu ai curaj ”să-l agăţi”.

Probabil că şi el te-a remarcat, dar nici el nu are curaj. Şi chiar dacă ar avea, câte şanse i-ai da. O întreagă armată de tradiţii şi principii te va face să-l respingi. De fapt, ţi-e greu să vorbeşti cu un necunoscut, chiar dacă îţi place.


Visând la dragoste


Dragostea la prima vedere nu are şanse prea mari din cauza lipsei de încredere. Crescuţi într-o cultură a suspiciunii, a însingurării, e tot mai greu să relaţionăm direct. Dar pentru asta s-a inventat Messengerul şi Facebook-ul. Dragostea la prima vedere mai are un duşman, tehnologia comunicării. Relaţiile se stabilesc şi se dezvoltă on-line. În faţa calculatorului, singuri, căutăm şi construim o poveste.
Aici putem comunica, ne putem uita pe poze şi, mai ales, nu ne confruntăm cu persoana, nu mai avem emoţii. Dacă nu merge ceva, totul se poate sfârşi în ”recycle bin”.
În ziua de azi, nu ne mai permitem o relaţie la prima vedere. Bărbaţii oferă atâtea surprize că e total neînţelept să te arunci într-o astfel de poveste, dar asta nu înseamnă că nu mai există dragoste la prima vedere.


Chiar dacă durează câteva secunde, chiar dacă te forţezi să priveşti în altă parte, pulsul ţi se accelerează şi prin minte îţi trece gândul că el ar putea fi. Dar ţi-e teamă, iar când ajungi acasă, intri pe Facebook şi-ţi mai faci un prieten, visând la dragoste.
27 Noiembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod