Irina Columbeanu, suferinţa unui copil

Irina Columbeanu e unul dintre cei mai nefericiţi copii din România. Are părinţi lipsiţi de minte care se războiesc pentru ea, provocându-i un rău imens. De fapt, Protecţia Copilului ar

Irina Columbeanu e unul dintre cei mai nefericiţi copii din România. Are părinţi lipsiţi de minte care se războiesc pentru ea, provocându-i un rău imens.

De fapt, Protecţia Copilului ar trebui să decadă ambii părinţi din drepturi. Asta s-ar întâmpla într-o ţară civilizată în care nu sunt atâţia copii necăjiţi. În România, inspectorii nu au cum să facă abstracţie de faptul că Irinei nu-i lipseşte nimic în afară de raţiunea părinţilor.

Deşi se bat cu pumnul în piept pe la televizor despre dragostea şi preocuparea lor pentru ea, Irinel Columbeanu încearcă să-şi recâştige copilul prin tot felul de scheme care mai de care mai necurate.

Pune presiune pe judecători, pe instituţii, face înregistrări secrete cu tot felul de membri ai familiei şi apoi le dă presei.

Pe de altă parte, despre Monica Columbeanu se poate spune orice, numai că e o mamă ideală, nu. De câte ori văd ştiri după ştiri cu noile aventuri ale familiei nu pot să nu mă gândesc la suferinţa micuţei Irina.

Orice s-ar spune, un copil are nevoie de ambii părinţi. Fiecare contribuie cu ceva la formarea viitorului adult. Sunt destul de des situaţiile în care părinţii nu se mai înţeleg şi iau decizia să se despartă.

Această despărţire, în sine, e o schimbare majoră pentru copil. Dacă la ea se mai adaugă şi un război pe viaţă şi pe moarte între părinţi, normal că acel copil va fi marcat pe viaţă.

Nu divorţurile le provoacă cea mai mare suferinţă copiilor. O despărţire liniştită şi participarea celor doi părinţi la creşterea copilului aproape că nici nu e observată de acesta, dar, în mod sigur, e afectat de scandal, de ură şi de suferinţa celor care i-au dat viaţă.

Irina Columbeanu e unul dintre cei mai mediatizaţi copii din România, dar nu cred că vreun părinte şi-ar dori pentru prorpiul copil o astfel de viaţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod