În cât timp se îndrăgosteşte un bărbat?

Asta e o întrebare la care nu pot răspunde cu o cifră. Primul gând ar fi să spun că un bărbat se îndrăgosteşte foarte repede. Dar, de fapt, acest foarte repede ţine de vârstă. Un

Asta e o întrebare la care nu pot răspunde cu o cifră. Primul gând ar fi să spun că un bărbat se îndrăgosteşte foarte repede. Dar, de fapt, acest foarte repede ţine de vârstă. Un adolescent se îndrăgosteşte în cinci minute sau chiar mai repede. Un bărbat de 45 de ani poate fi suficient de rezistent, temător sau blazat ca să se mai îndrăgostească vreodată. Dar asta e doar o aparenţă.

Cu toate acestea, întrebarea rămâne. Cred că un răspuns cinstit ar fi acela că un bărbat se va îndrăgosti la scurt timp după ce femeia s-a îndrăgostit de el.

Am mai spus asta aici, mulţi dintre noi se îndrăgostesc de fapt de dragostea pe care le-o poartă alesele. Chiar şi în situaţia în care vor să cucerească o femeie ce pare la început inaccesibilă, un bărbat va face tot posibilul ca acea femeie să-l iubească pentru a putea fi definitiv îndrăgostit.

Toate declaraţiile, toată poezia, toată emoţia e de fapt o mare strategie pentru a pătrunde în sufletul celei pe care o considerăm partenera potrivită, pentru a o face să ne iubească.

Nu ştiu exact în cât timp se îndrăgosteşte un bărbat, dar o face întotdeauna la sfârşit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod