Femeile şi creierul nostru

Ştiţi desenul acela cu creierul unui bărbat în care e impregnat trupul unei femei. E, bineînţeles, o exagerare, dar nu una atât de mare. Să vă spun un secret. Chiar ne gândim la femei cât

Ştiţi desenul acela cu creierul unui bărbat în care e impregnat trupul unei femei. E, bineînţeles, o exagerare, dar nu una atât de mare.

Să vă spun un secret. Chiar ne gândim la femei cât e ziua de lungă. Când nu ne gândim înseamnă că ne uităm la maşini sau am adormit.

Spre surprinderea voastră, ne gândim la femei chiar şi atunci când ne uităm la fotbal.

”Băi, Nicoliţă, fi-ţi-ar piţipoancele de cap. Stai toată noaptea prin cluburi. De-aia ratezi ca fraierul!” Vedeţi, tot despre femei e vorba.

E adevărat, unele mai speciale pentru care ai nevoie de salariu de fotbalist.

Când ne plângem de milă e vorba de voi, când ne lăudăm, o facem tot pentru voi, când facem un ban în plus vi-l dăruim ca să-l faceţi praf la mall, când plecaţi ne lăsaţi fără nimic, când dormim vă uitaţi în mobilul nostru ca să vedeţi dacă nu ne gândim la alte femei.

Mintea noastră e subjugată de voi. E adevărat că dezbaterea despre monogamie e importantă şi sunt perioade din viaţa noastră când suntem de acord cu voi pe acest subiect.

Ne e foarte greu să nu întoarcem capul pe stradă după consoartele voastre care ne provoacă prin ţinute colorate.

Ne  e foarte greu să nu răspundem la provocări şi, într-un cuvânt, ne-am da viaţa pentru voi, pentru cât mai multe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod