Excursie în mintea unui bărbat imperfect

Articolul de ieri, ”Ce caută un bărbat la o femeie? 10 calități”, a stârnit o mică furtună. Le mulțumesc celor care l-au citit și celor care l-au comentat. Trebuie să recunosc că am

Articolul de ieri, ”Ce caută un bărbat la o femeie? 10 calități”, a stârnit o mică furtună. Le mulțumesc celor care l-au citit și celor care l-au comentat. Trebuie să recunosc că am fost un pic surprins de reacţia unor cititoare pentru că articolul era despre psihologia bărbaţilor.

Nu am spus nicăieri că o femeie trebuie să se comporte într-un anumit fel sau că trebuie să facă anumite lucruri. Am spus doar ce-şi doreşte un bărbat de la o femeie. Dar, în lumea reală, niciun bărbat nu obţine ceea ce-şi doreşte de la nimeni, aşa cum nici femeile nu obţin ce-şi doresc.

Dorinţele oamenilor se împlinesc doar într-o mică măsură în lumea reală şi numai după ce fiecare face anumite eforturi.

Dar acesta e şi farmecul vieţii: faptul că o femeie trăieşte alături de un bărbat într-o relaţie imperfectă, într-o lume imperfectă şi totuşi se înţeleg, totuşi reuşesc cumva să meargă înainte. Uneori se despart, alteori relaţiile durează toată viaţa. Dar asta nu înseamnă că un bărbat nu-şi doreşte să controleze o relaţie.

După atâta timp, habar n-am ce-şi doreşte o femeie de la un bărbat şi, credeţi-mă, sunt căsătorit de 15 ani.

Apropo, ce-mi doresc eu de la o femeie e una şi ce obţin e alta. Ceea ce ştiu cu adevărat e că o relaţie, ca să funcţioneze, trebuie să se bazeze pe sinceritate şi pe dragoste.

Şi mai e ceva, în loc să vă deranjeze enumerarea mea, puteţi citi articolul şi în următoarea cheie: descoperiţi 10 slăbiciuni ale bărbaţilor în raport cu femeile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod