Dragostea la bărbaţi, în funcţie de vârstă

În concluzie, a venit primăvara - un anotimp romantic în care se formează cele mai multe cupluri şi se destramă cele mai puţine. A venit momentul să facem o mică excursie în sufletul unui

În concluzie, a venit primăvara - un anotimp romantic în care se formează cele mai multe cupluri şi se destramă cele mai puţine. A venit momentul să facem o mică excursie în sufletul unui bărbat şi să vedem când se îndrăgosteşte el şi de ce.

Cei mai mulţi bărbaţi se îndrăgostesc în adolescenţă de o fată sau de o femeie inaccesibilă. Hormonii au o mare legătură cu prima dragoste a unui bărbat, pasiune care de cele mai multe ori e înflăcărată şi se termină prost.

După eşecul din adolescenţă, mulţi dintre noi devin mai circumspecţi. Realizăm faptul că o femeie ne poate face foarte uşor să suferim şi atunci nu mai sărim cu capul înainte.

În intervalul dintre 25-30 de ani, cei mai mulţi dintre bărbaţi se îndrăgostesc doar cu condiţia ca şi femeia să se îndrăgostească de ei. Oricît de frumoasă ar fi, ei preferă să rămână în expectativă până primesc un semnal pozitiv. Se întâmplă de multe ori să interpreteze greşit semnalele şi se poate ajunge în situaţii penibile în care fac declaraţii de dragoste, iar ele spun că sunt deja  logodite.

În perioada 30-45 de ani, un bărbat se îndrăgosteşte de o femeie doar dacă ea e foarte atrasă de el.

Doar dacă el e sigur că nu dă greş, că nu va fi refuzat şi că nu va suferi. După această vârstă, bărbaţii nu caută decât stabilitate. Aşa că nu fiţi dezamăgite de lipsa de romantism a unei întâlniri cu un astfel de bărbat, el aşteaptă aproape totul de la voi fără să ofere mai nimic, în prima fază.

După 45 de ani, bărbaţii nu se mai îndrăgostesc. Bine, sunt şi excepţii. De cele mai multe ori, dragostea e potenţată de o experienţă trecută, de fuga de singurătate sau de frica de bătrâneţe.

După această vârstă, cei mai mulţi bărbaţi fac pasiuni pentru femei mult mai tinere. Vor să se simtă şi ei tineri din nou, dar, după o astfel de relaţie îmbătrânesc mult mai repede şi sfârşesc săraci. Acesta e unul dintre riscurile iubirii. Despre celelalte, vorbim mâine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod