Descoperă acum cele mai mari reduceri disponibile în cadrul noului Huawei Online Store

Huawei Online Store vine cu cele mai bune oferte la gadgeturi performate pentru iubitorii de tehnologie și nu numai.
Pentru a descoperi produsele cu cele mai mari reduceri și beneficiile pe care Huawei le are pentru clienții săi, intră pe www.huaweistore.ro.  

Printre beneficiile oferite de magazinul online Huawei se numără livrare gratuită, posibilitatea de plată în numerar la livrare, fără taxe adiționale și înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.  

Clienții au parte de cupoane de reducere în valoare totală de 6.000 de lei, care pot fi obținute în urma creării unui cont pe platformă și pot fi folosite pentru achiziții în cadrul magazinului online. Printre produsele care beneficiază de reducere prin cupoane se numără laptopurile MateBook D14 și D15, smartwatch-ul WATCH GT2 Pro și dispozitive portabile, telefonul Mate 40 Pro, căștile FreeBuds 3i sau cântarul Body Scale 3, dar și multe alte produse.  

Iată topul produselor care dispun de cele mai mari reduceri 

 
Smartphone-urile Mate 40 Pro și P40 Pro au parte de reduceri în valoare de 1.000 de lei, urmate de laptopurile MateBook D14 și MateBook D15, variantele 2021 care dispun de o reducere de 800 de lei. În plus, la achiziția laptopurilor clienții au parte și de un premiu surpriză.  
De asemenea, telefonul P40 Lite 5G are parte de o reducere de 600 de lei, smatrwatch-ul WATCH GT 2 Pro este redus cu 500 de lei, iar tableta MatePad dispune de o reducere de 300 de lei, toate acestea cu ajutorul cupoanelor de reducere, care în total însumează 6.000 de lei.  

Lansarea magazinului marchează 18 ani de activitate a Huawei pe piața din România, iar cu ocazia aceasta Huawei premiază consumatorii. Premiul cel mare pus la bătaie este un HUAWEI Mate XS, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în categoria smartphone. Toți clienții care fac achiziții în valoare de cel puțin 100 de lei până la finalul lunii mai intră automat în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 de lei.  

Noul magazin online propriu www.huaweistore.ro conține toate categoriile de dispozitive proprii de la smartphones,  PC & tablete, la wearales sau audio și este special creat pentru a-i ține pe consumatori conectați la cele mai bune oferte oferite de Huawei.  
 

21 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod