De la o extremă la alta: Femeia care a trecut la dieta carnivoră după ce regimul raw vegan aproape a ucis-o

Alma-Jade Chanter a devenit vegană la 13 ani, după ce a văzut un clip al organizației PETA, dar după ce a început să mănânce din nou carne aspectul ei fizic și sănătatea s-au îmbunătățit

Cândva, Chanter mergea în Statele Unite, Spania și India pentru a propovădui beneficiile dietei vegane și ignora faptul că acest regim alimentar îi afecta sănătatea. "Am fost complet absorbită de povestea veganismului și am înghițit-o pe toată. Dar m-a îmbolnăvit și apoi am realizat că nu voi mai putea s-o duc fiindcă era pe punctul să mă ucidă. La doar o săptămână după ce am devenit carnivoră m-am simțit extraordinar și pentru prima oară nu mă mai durea corpul", a povestit ea.

Chanter, al cărei meniu include des creier de miel și omletă cu inimi de pui, a mărturisit că nu i-a fost ușor să facă această schimbare majoră: "Știu că este ceva extrem, dar mă simt în cel mai bun echilibru în care am fost vreodată."

Să mănânce carne pentru prima oară după șase ani a fost foarte greu la început, pentru că dezvoltase o aversiune împotriva produselor de origine animală.

"După doar câteva zile m-am simțit extraordinar, iar pe termen lung am simțit că organismul meu e mai bine reglat", a spus ea.

După o perioadă în care a urmat o dietă omnivoră, cu carne, pește și legume, Chanter a avut câteva episoade de balonare și diaree, în timp ce corpul ei se adapta la noua alimentație. "Tiroida și metabolismul s-au îmbunătățit, iar simptome precum subțierea firelor de păr și durerile s-au rărit. Dar încă mai am simptome vechi, precum dureri generale și oboseală, așa că încă sunt instabilă", a explicat tânăra.

La un an de la această schimbare, ea mănâncă de două ori pe zi și alternează friptura de mușchi cu alte organe, precum inimă și ficatt, dar și cu măduva de os pentru a-și reface echilibrul nutrițional.
Chanter nu mai privește înapoi spre dieta vegană. "Organele sunt pline de nutrienți și îți pot furniza tot ce ai nevoie, chiar și vitamina C, iar calciul îl iau din oase. Îmi place creierul. Știu oameni care strâmbă din nas, dar eu cred că dacă tot ucizi un animal, poți măcar să fii politicos și să mănânci tot", a explicat ea.

Totuși, ea nu s-a întors cu totul împotriva dietei vegane. "Sunt de acord cu veganii când spun că fermele industriale nu sunt bune. De aceea nu cumpăr nimic de la supermarket și îmi iau carnea de la măcelarie sau de la o fermă locală.
Dar să renunț cu totul la carne a însemnat să arunc pe apa sâmbetei tot ce era bun"
, a spus ea.

"Să petreci atâția ani trezindu-te dimineața cu dureri nu-ți dă prea multă speranță în viață, însă acest mod de a mânca mie mi-a schimbat viața - și poate că mi-a și salvat-o", a subliniat tânăra.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod