De ce, uneori, bărbaţii nu se mai întorc? Trei motive şi o explicaţie

Într-adevăr, cum scriam ieri, bărbaţii au tendinţa să se întoarcă la fosta iubită după o vreme, dar există şi cazuri în care nu o mai fac. 1. Uneori nu se mai întorc pentru că ştiu

Într-adevăr, cum scriam ieri, bărbaţii au tendinţa să se întoarcă la fosta iubită după o vreme, dar există şi cazuri în care nu o mai fac.

1. Uneori nu se mai întorc pentru că ştiu că nu mai sunt primiţi. Asta se întâmplă dacă în relaţie, partenera a avut un ascendent asupra lor.

2.  Un alt motiv este acela că sunt timizi. Mulţi bărbaţi sunt timizi şi, dacă au plecat, preferă să evite orice confruntare cu trecutul. Încearcă să trăiască în prezent.

3. De cele mai multe ori când nu se întorc e pentru că au găsit pe altcineva.

Bărbaţii au nostalgia trecutului doar atunci când sunt singuri, faliţi sau bolnavi.

Acestea fiind spuse, ar trebui să reţineţi faptul că cei mai mulţi bărbaţi nu percep despărţirile aşa cum le percepe o femeie. Pentru ea e un sfârşit de lume, are senzaţia că odată cu cel pe care l-a iubit a plecat şi o parte din ea, trăieşte cu senzaţia că s-a irosit, că s-a sacrificat pe altarul iubirii.

Bărbaţii nu prea amestecă timpul într-o relaţie şi n-au sentimentul irosirii alături de o femeie.

Ei trec firesc dintr-o relaţie în alta, se adaptează şi, de multe ori, nici nu sesizează că au o altă parteneră, se comportă la fel. Urmăresc acelaşi tip de femeie toată viaţa, iar iubitele lor sunt versiuni din ce în ce mai tinere ale primei iubiri. Nostalgia şi întoarcerile au legătură cu cât de apropiată e o versiune de idealul lor de femeie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod