De ce se întorc bărbaţii la fostele iubite? 5 motive!

O prietenă m-a rugat să-i explic de ce se întorc bărbaţii. Mi-a mărturisit că toţi iubiţii de care s-a despărţit  s-au întors cam după şase luni înapoi, încercând să reînvie

O prietenă m-a rugat să-i explic de ce se întorc bărbaţii. Mi-a mărturisit că toţi iubiţii de care s-a despărţit  s-au întors cam după şase luni înapoi, încercând să reînvie relaţia. Prietena mea are o părere proastă despre bărbaţi. Mi-am reamintit că în tinereţea mea aveam şi eu acest obicei de a încerca să refac o relaţie care se destrămase.

1. Bărbaţii nu se pot despărţi de o femeie. Aşa e construită structura lor emoţională. Nu suportă despărţirile şi atunci mintea lor le refuză.

Acesta e motivul pentru care unii dintre ei dispar din peisaj cu lunile şi apoi sună ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Un bărbat nu părăseşte niciodată o femeie chiar dacă pleacă la alta. În mintea lui, orice relaţie e un provizorat. Refuză să perceapă înţelesul cuvintelor pentru toată viaţa sau pentru totdeauna. Nu încercaţi să i le explicaţi, dacă le înţelege, intră în panică.

2. Orgoliul. Dacă a fost părăsit şi i se închid toate uşile, atunci se simte rănit. Resimte despărţirea ca pe o înfrângere, ca pe o bătălie pierdută, dar consideră că n-a pierdut războiul.

Va face tot posibilul să vă recucerească. Va apela la toate trucurile, toate tertipurile sentimentale, va ajunge până acolo încât el însuşi va crede în ele, numai şi numai pentru a-şi satisface orgoliul rănit.

3. Nehotărârea. Mulţi bărbaţi se întorc pentru că sunt nehotărâţi. Vor să fie şi cu tine, dar şi cu prietena ta cea mai bună. Le este imposibil să se hotărască. Aşa că încearcă să stea lângă tine o vreme, dar apoi pleacă şi cu ea, să vadă cum e. După un timp, logic, realizează că înainte era mai bine şi vor să se întoarcă.

Apoi pleacă din nou. Şi tot aşa.

4. Singurătatea. Pleacă de teama că va ajunge în punctul în care trebuie să-şi asume responsabilităţi. Încearcă altă relaţie, dar ajunge în acelaşi punct. Încearcă din nou şi la un moment dat rămâne singur. În acest punct al existenţei sale, bărbatul îşi revede viaţa şi are tendinţa să se întoarcă la fostele iubite ca s-o ia de la început.

5. Sentimentul de vinovăţie. Mulţi bărbaţi se întorc sau fac încercări în sensul ăsta pentru simplul fapt că la un moment dat, în general atunci când sunt bătuţi de soartă, realizează că v-au produs suferinţă atunci când au plecat.

Aşa că decid să repare lucrurile. Vă sună şi vă roagă să vă întâlniţi. Pentru ei nu contează că între timp v-aţi căsătorit, aveţi copii, alt bărbat şi o casă de condus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod