De ce nu ştie ce culoare au ochii tăi?

Da, e vinovat pentru asta. Pentru a ţine minte culoare, trebuie să o repete de câteva ori, să o fixeze în minte ca pe o strofă complicată dintr-o poezie de Nichita Stănescu.

Da, e vinovat pentru asta. Pentru a ţine minte culoare, trebuie să o repete de câteva ori, să o fixeze în minte ca pe o strofă complicată dintr-o poezie de Nichita Stănescu.

Dacă-l iei pe nepregătite şi-l întrebi în timp ce se uită la un meci de fotbal se va bâlbâi, se va eschiva, va sta să se gândească până îşi va aminti versurile din Nichita Stănescu.
Iar tu te superi, te gândeşti că nu te iubeşte din moment ce nici măcar culoarea ochilor nu şi-o aminteşte.

Dar greşeşti, bărbaţii nu ţin minte culoarea. Pentru ei e important felul cum priveşti. Deşi crezi că mărimea sânilor e decisivă, mărimea nu contează. Ansamblul, da. Bărbaţii nu ţin minte culoarea ochilor pentru că, în general, culorile nu le spun nimic. Poate doar inconştient, dar pentru ei, culorile, sunt doar pentru a deosebi două echipe de fotbal. Aşa sunt construiţi.
E greu să trăieşti într-o lume în care aspectul fizic contează atât de mult.
Pentru asta nu trebuie să mai înrăutăţeşti şi tu situaţia, obligându-l să ştie şi să observe toate amănuntele legate de tine.

Nu va observa când te tunzi, poate doar dacă te razi în cap. Nu va observa nici şuviţele blonde, nici noua coafură pentru care ai pierdut o dimineaţă de sâmbătă la stilist. Pentru el, ansamblul e important. E important cum te mişti, cum te îmbraci, cum îi zâmbeşti, cum îl atingi.
Trăieşti într-o lume complicată, învaţă să nu te pierzi în amănunte.

 

Mai jos, un clip interesant realizat de Marion Cotillard, care vorbeşte de ochi şi sâni.



7 Decembrie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gilbert pe 5 Mar 2015, 20:37
    nimic adevarat.

    Nu vreau sa ma lansez in citate de prin textul citit, nici sa fac o pledoarie complicata, iti spun doar atat. Eu, un EL, am citit intamplator articolul, dar m-a dezamagit total. Probabil in studiul "barbatului" s-a facut referinta la TIR-isti, tractoristi, sau alte forme de maimute. Te asigur ca barbatii vad foarte bine nunantele, si sunt atenti si sensibili la ele, si daca exista barbati care nu dau atentie, nu este pentru ca ei nu disting culoarea sau centimetri +/- in capul femeii. Vad! Si vad chiar la nivel de milimetru, totul este ca nu-i pasa. Ci pentru ca nu le mai pasa, sau nu le-a pasat vreodata. Exact ceea ce se tem cititoarele. De ce le pui intr-o minciuna indulcita ? Sau crezi in ceea ce scri pe aici ?.. Fetelor. Eu sunt de cealalta parte a baricadei, dar va spun sincer. Daca El nu vede micile voastre schimbari, este doar pentru ca : a) stati impreuna cu o specie de bou b) nu ai mai pasa sau nu i-a pasat vreodata de tine; nu ai fost/nu mai esti ceea ce visa. the true

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod