De ce nu prea vor bărbaţii să se însoare? 3 motive

Bărbaţii nu prea se mai înghesuie să-şi întemeieze o familie. În zilele noastre, cei mai mulţi dintre ei amână cât pot de mult momentul în care decid să ceară mâna unei femei. Nici

Bărbaţii nu prea se mai înghesuie să-şi întemeieze o familie. În zilele noastre, cei mai mulţi dintre ei amână cât pot de mult momentul în care decid să ceară mâna unei femei. Nici măcar atunci nu sunt siguri că au făcut alegerea corectă, dar riscă. Cine nu o face, nu câştigă!

Iată câteva motive pentru care se codesc:

1. Pentru că, din ce în ce mai mult, căsnicia e văzută ca o povară. E mult mai uşor să iubeşti mai multe femei, decât să te opreşti numai şi numai la una.

Bine, cine pune astfel problema pierde din vedere farmecul vieţii de familie, oricare ar fi acela.

2. Mulţi bărbaţi ezită să facă un astfel de pas pentru că încă nu au suficienţi bani pentru a-şi întemeia o familie. Dacă fac rost de bani, consideră că nu mai au nevoie de familie, se descurcă şi singuri.

3. Un bărbat nu se va căsători decât în situaţia în care simte că dacă nu o face îşi va pierde iubita. Deci nesiguranţa partenerului e cel mai rapid drum spre căsătorie pentru o femeie.

Bărbaţii prea încrezători în forţele proprii nu se însoară decât într-un moment de slăbiciune.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod