De ce nu-l părăseşti?

Te-a înşelat, a plecat de acasă, a minţit, nu a fost aproape de tine. Are toate păcatele şi, totuşi, nu-l părăseşti.
Te-a înşelat, a plecat de acasă, a minţit, nu a fost aproape de tine. Are toate păcatele şi, totuşi, nu-l părăseşti.

În fiecare zi spui că aceasta e ultima, dar, apoi, te răzgândeşti. Un mic gest, un cuvânt, un zâmbet al lui te face să uiţi de toate necazurile, de toate frustrările. Apoi, din nou te supără. Vă certaţi. Îl ameninţi că vei pleca. El ridică din umeri şi te înfurii.
Te duci spre dulap, îţi cauţi geanta de voiaj, începi să-ţi arunci hainele, dar simţi cum te lasă puterile. Începi să plângi. Renunţi din nou.
Ţi-e atât de frică. Ţi-e atât de greu să o iei din nou de la început. Tot ce ai e aici, aţi realizat împreună. Unde să te duci? Cum să o iei din nou de la capăt? Ce o să zică cei care te cunosc?

Nu poţi spera la infinit

Dar, cu toate aceste temeri, ar trebui să te hotărăşti. Ori cât de greu ţi-ar fi să pleci, nu îţi poţi distruge viaţa şi nu poţi spera la infinit într-o schimbare, mai ales dacă nu reuşiţi să comunicaţi.
Dacă vrei să rămâi, trebuie să acţionezi. Vorbeşte cu el şi spune-i tot ce ai de spus. Spune-i că vrei să se schimbe, că nu mai suporţi minciuna şi certurile. Iar dacă nu reuşeşti, pleacă. Din relaţia ta n-a mai rămas nimic.
În viaţă e important să poţi s-o iei din nou de la început.
8 Decembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lili pe 8 Dec 2010, 23:25
    de ce nu pleci

    unele femei iubesc atat de mult,incat sunt dipuse sa se supuna...din cauza ca nu se simt independente financiar,din cauza ca se simt inca legate de lucruri si amintiri in comun,din cauza ca le sperie singuratatea.... va asigur ca dupa ce ati plecat(voi ce suportati lucrurile spuae in articolul de mai sus),va simtiti atat de libere,parca nu va mai apasa acel sentiment greu "dubiu"-ve-ti fi doar voi,e natural,va fi nostalgie,singuratate,lacrimi,dar libertatea n-are pret(pentru restul exista mastercard hihi).apoi nu toti prietenii in comun ce ii aveti vor merge de partea lui...ajunge ca odata facut acest pas,sa nu va inchideti prea mult:inscrieti-va la un curs(innot,instrument muzical,limba straina),faceti in asa fel incat sa cunoaste-ti oameni noi,interesanti... as putea vorbi la infinit,caci eu am experimentat asa ceva,iar acum nu fac decat sa ma intreb "dar de ce am asteptat atat ca sa fac un asemenea pas?" curaj!!!

    0
    0

  • bambus pe 8 Dec 2010, 20:29
    de ce nu pleci

    sunt slabe ,ori depind financiar de ei.

    0
    0

  • DOMENIK pe 8 Dec 2010, 12:52
    de ce nu pleci

    e greu dar e corect ,,,,,,,,,,,,,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod