De ce mulţi bărbaţi preferă şi brunetele? 5 argumente subiective

Pentru că despre blonde am vorbit deja. Trebuie să dau câteva explicaţii brunetelor care s-au cam supărat. Iar ele formează o majoritatea, iar cu asta nu te pui. 1. Din punctul meu de vedere,

Pentru că despre blonde am vorbit deja. Trebuie să dau câteva explicaţii brunetelor care s-au cam supărat. Iar ele formează o majoritatea, iar cu asta nu te pui.

1. Din punctul meu de vedere, brunetele sunt acele femei elegante care încă nu s-au hotărât ce culoare de păr vor pentru weekend. Sunt femei care se află între două nuanţe care va fi aleasă în funcţie de starea de spirit sau de mesajul secret şi înţeles doar de celelalte femei pe care vrea să-l transmită iubitului.

2.

Brunetele sunt femeile puternice care pot deveni oricând blonde, dar aleg părul negru, pentru a-i putea reproşa iubitului că nu observă nicio schimbare.

3. Bărbaţii preferă, de multe ori, brunetele doar pentru că nu pot rezista solicitărilor materiale impuse de o blondă.

4. În mintea multor bărbaţi, părul blond semnalizează o aventură mai lungă sau mai scurtă, pe când, părul închis la culoare vorbeşte despre o legătură serioasă şi de lungă durată.

5. Brunetele sunt acele femei care se pot vopsi oricând, dar nu o fac pentru că se bazează mai mult pe sâni şi picioare pentru a subjuga un bărbat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod