De ce îţi plac bărbaţii cu bani?

Nu e o ruşine să-i cauţi. Asta vine din nevoia ta de a te simţi protejată. Când vrei să formezi un cuplu, încerci să-l găseşti pe cel mai bun, pe cel care-ţi poate asigura o existenţă liniştită ca să poţi să-ţi creşti viitorii copii.
Nu e o ruşine să-i cauţi. Asta vine din nevoia ta de a te simţi protejată. Când vrei să formezi un cuplu, încerci să-l găseşti pe cel mai bun, pe cel care-ţi poate asigura o existenţă liniştită ca să poţi să-ţi creşti viitorii copii.

Problema e că banii nu rezolvă totul. De fapt, nu rezolvă nimic. Bărbaţii care au bani sunt obişnuiţi să cumpere şi nu cred că îţi doreşti o relaţie în care ai fost achiziţionată ca o marfă oarecare.

Greu de cucerit


Bărbaţii cu bani sunt asaltaţi de femei frumoase. Ei nu duc lipsă de posibilitatea de a face sex, ei duc lipsă de încredere.
Trăiesc tot timpul cu senzaţia că sunt vânaţi pentru portofelul lor. Ceea ce nu e prea departe de adevăr. Aşa că un bărbat cu bani e greu de cucerit în lipsa sincerităţii şi a unei relaţii bazate pe respect reciproc. Vezi că bărbaţii cu bani respectă puţini oameni şi puţine lucruri, în general, respectă ceea ce nu pot să cumpere.
Nu e o greşeală să-ţi placă bărbaţii cu bani, dar fericirea ta nu are nicio legătură cu asta.
Sunt mai fericite şi mai rezistente cuplurile care realizează ceva împreună. Vei fi mai împlinită sufleteşte dacă vei câştiga singură bani din ceea ce ştii să faci, din propria ta profesie sau carieră.
Bărbaţii cu bani sunt cu adevărat interesanţi abia după ce nu mai depinzi de cardul lor. Iar ei abia atunci te vor dori cu adevărat.

E normal să-ţi placă bărbaţii cu bani, dar sunt mult mai importante independenţa şi libertatea ta.
25 Noiembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Loredana pe 25 Nov 2010, 15:09
    ?

    @Marina Suntem azi in 25 noiembrie...joi!!!

    0
    0

  • Deea pe 25 Nov 2010, 14:27
    Aveti dreptate,dar...

    Aveti totala dreptate,dar cum ramane cu articolul pe care l-ati promovat recent tot pe acest site? http://www.eva.ro/dragoste/relatii/7-metode-ca-sa-agati-un-tip-plin-de-bani-articol-33164.html

    0
    0

  • Raluca pe 25 Nov 2010, 14:08
    I agree

    Sunt de acord cu articolul de mai sus..dar ideea e ca sunt si au niste suflete ratacite, sunt intr-o goana de a avea si a acumula financiar si uita de ceea ce ii face umani, cu adevarat. Este o lupta fioroasa intre ceea ce au-vor-li se ofera..niste nefericiti frustrati!

    0
    0

  • Marina ;) pe 24 Nov 2010, 22:57
    ?

    De ce scrie la data 25 noiembrie, din moment ce inca suntem in 24?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod