De ce eşti grasă?

Cel puţin asta crezi despre tine. Un proverb englez spune că niciodată nu eşti suficient de bogată şi suficient de slabă. Există o greutate ideală pe care ai depăşit-o de sărbători, iar acum te lupţi să te transformi în foto-model.

Cel puţin asta crezi despre tine. Un proverb englez spune că niciodată nu eşti suficient de bogată şi suficient de slabă. Există o greutate ideală pe care ai depăşit-o de sărbători, iar acum te lupţi să te transformi în foto-model.

Greutatea a devenit o obsesie pentru femeia modernă şi nu numai. Trăim într-o lume în care se mănâncă mult, iar standardul de frumuseţe feminină e undeva între un lagăr de concentrare şi o alergătoare de maraton.

Eşti grasă pentru că probabil te-ai săturat să te tot lupţi cu kilogramele şi cu zecile de cure de slăbire.
Ai obosit să cauţi soluţia perfectă care să-ţi permită să mănânci la fast-food şi să pierzi măcar un kilogram pe oră.

Poţi slăbi, dar nu arzând calorii în timp ce cauţi o cură nouă pe Google. Greutatea ideală ţine mai mult de atitudinea ta faţă de lume, decât de o anume reţetă. Ca să slăbeşti, în primul rând, trebuie să faci pace cu tine.
Să ştii cum vrei să arăţi, să ştii cum vrei să fii percepută. Slăbitul e un proces complicat şi care nu presupune atât voinţă, ci cât un mod nou de a privi lumea. În al doilea rând, trebuie să conştientizezi faptul că slăbitul nu are nicio legătură cu mâncatul. Deci trebuie să mănânci mai des şi porţii mici, foarte mici. În al treilea rând, renunţă la dulciuri şi fă sport.
Mişcarea îţi dă tonus şi inhibă pofta de mâncare.

Relaxează-te, stresul îngraşă! Pentru a slăbi, cel mai important lucru e să-ţi faci ordine în viaţă, să înveţi să savorezi mâncarea în porţii mici şi să te mişti. Asta e toată filosofia oricărei cure de slăbire. Nu există minuni!
14 Ianuarie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariana pe 25 Mar 2011, 23:15
    dieta

    Rodica te rog da-mi si mie dieta de a slabi

    0
    0

  • Giny pe 22 Ian 2011, 00:08
    dieta

    rodica spune-mi te rog cum ai reusit sa slabesti mai exact ce mananci si daca faci mult sport ma gasesti pe adresa de messenger: giny_andre astept raspuns ms

    0
    0

  • Rodica pe 16 Ian 2011, 13:55
    dieta

    din septembrie 2010 urmez o dieta proprie care mi-a adus multe satisfactii,de la 90kg am azi 60Kg si ma simt minunat si ce este mai important nu mai iau nici un medicament

    2
    2

  • selen3 pe 14 Ian 2011, 16:20
    slabit

    poti slabi mancand orice... dar conteaza cantitatea!!!!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod