De ce divorțăm și ne pare rău?

Pentru că tot sunt la modă, să vorbim un pic despre divorțuri. De fapt, bărbații nu vor  să facă acest pas. După ce căsnicia li se destramă, sunt complet neajutorați. Efectiv, nu mai

Pentru că tot sunt la modă, să vorbim un pic despre divorțuri. De fapt, bărbații nu vor  să facă acest pas. După ce căsnicia li se destramă, sunt complet neajutorați. Efectiv, nu mai știu pe ce lume trăiesc. Așa că, în principiu un bărbat divorțează doar dacă:

1. Și-a găsit pe altcineva și se mută dintr-o căsnicie în alta. Lui i se pare că e ceva ușor, dar va descoperi curând că deși femeile i se par la fel la început, sunt total diferite. Șanse să divorțeze din nou - 50%.

2.

Pleacă pentru că a fost înșelat. Orgoliul masculin îl va face să sufere. La început e furios, apoi trist. În contact cu lumea reală se gândește că ar fi trebuit să o ierte. Șanse să se întoarcă la prima dragoste - 75%.

3. Își înșală în mod repetat soția. Asta se întâmplă în cazul bărbaților foarte bogați sau imaturi. Până la urmă, căsătoria se destramă, el e dezorientat o vreme, dar se va consola în brațele altei femei. Are șanse mari să rămână singur atunci când i se termină banii sau îmbătrânește - 80%.

4.

Lovit de criza vârstei de mijloc,  se îndrăgostește de o altă femeie. În general, a doua relație se termină la fel de prost ca și prima. Bărbatul e trist. Șanse să-și refacă viața la nesfârșit - 50%.

Trebuie să știți că cei mai mulți bărbații nu sunt făcuți să trăiască singuri. Se descurcă greu și nu fac față provocărilor zilnice. Au nevoie de femei pentru a primi indicații despre orele de somn, despre faptul că e seară, dimineață sau weekend, pentru a fi chemați la masă sau pentru a-și schimba cămașa din când în când.

O femeie ordonează viața unui bărbat. Din acest motiv, după divorț, rata de depresie e mai mare în cazul acestora din urmă. Nu mai știu pe ce lume se află.

În principiu, bărbații nu vor să divorțeze, dar nici nu fac mare lucru pentru a evita un astfel de deznodământ.

Am scris despre o chestie prea serioasă. Cred că m-a lovit astenia de primăvară sau nu m-am refăcut după 8 Martie. Sunt mahmur încă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod