Cuplul care luptă pentru viață: I-au cerut unei femei să nu facă avort și i-au promis că adoptă copilul. Au avut o mare surpriză

Gestul pe care l-au făcut doi tineri căsătoriți i-a impresionat pe internauți. Ei le-au promis femeilor care renunță la avort că vor adopta copiii, iar ideea lor a schimbat multe destine.

La începutul anului, un cuplu căsătorit din Virginia, Statele Unite, punea pe Facebook un anunț care a devenit viral. Sarah Marie și Blake Thomas le încurajau pe femeile care aveau de gând să facă avort să ducă sarcina la bun sfârșit, iar ei vor adopta copilul.

"Această ofertă rămâne deschisă, categoric! Nu avorta copilul! Îl vom adopta! Te rog să ne contactezi dacă ești deschisă opțiunii adopției! Vom adopta din orice stat. Te rugăm, nu ezita să ne contactezi!", au scris ei.

Postarea făcută pe 28 ianuarie a primit peste 24.000 de like-uri și a fost distribuită de 87.000 de ori. Astăzi, ideea lor se dovedește un succes - multe femei care aveau de gând să facă avort au păstrat sarcina și au devenit mame.

Un simplu mesaj le-a făcut să-și dea seama că există și altă variantă, că nu trebuie să pună capăt unei vieți în formare. Și că dacă niște străini vor să le adopte copiii, atunci ele sunt datoare măcar să-i aducă pe lume.

Sarah Marie a publicat un update pe pagina sa de Facebook: "Le mulțumim tuturor celor care și-au exprimat interesul să le ajute pe aceste femei. În acest moment, nu mai primim mesaje, iar femeile care ne-au contactat au fost îndreptate către Centrele de Resurse pentru Sarcină și agențiile de adopție. Vă mulțumim!".

"Zeci de femei însărcinate ne-au căutat, multe dintre ele se gândeau sau urmau să avorteze. Am avut marea onoare de a accepta cererea unei mame pentru a-i adopta copilul.

A fost o săptămână agitată și încă procesăm tot. Suntem recunoscători pentru viețile tututor acestor copii și ale mamelor lor, ne simțim privilegiați și onorați să fim din nou părinți în aproximativ șapte luni!", a adăugat tânăra.

Ei au dat anunțul după adoptarea în statul New York a unui proiect de lege care legaliza avortul. "În calitate de creștini, credem în dragoste și în îngrijirea orfanilor", a declarat Sarah Thomas pentru Fox News.

La scurt timp după ce postarea lor a devenit virală, soții Thomas au decis să adopte un copil pe care mama lui dorea să-l avorteze. Spre surpriza lor, după naștere, femeia s-a hotărât să-l păstreze și să-l crească.

Cu toate acestea, cei doi tineri și-au menținut oferta de a adopta un copil și în prezent se află în plin proces de adoptare a unui copil din Bulgaria.

"În ultima vreme am simțit că Dumnezeu ne-a călăuzit inimile către orfani mai mari, în special spre băieți, care statistic au cele mai mici șanse să fie adoptați.
Suntem nerăbdători să-l întâlnim și suntem uimiți că Dumnezeu ne-a umplut inimile cu dragoste pentru acest băiat dintr-o altă parte a lumii, pe care nu l-am cunoscut niciodată"
, a spus Sarah Tomas.



Acest copil nu va fi primul adoptat din familia lor. Soții Thomas își cresc copilul biologic, în vârstă de un an, laolaltă cu un băiețel de trei ani, Kayden, pe care l-au adoptat. Cei doi spun despre el că este "o mare bucurie".

Cuplul din Virginia este mulțumit că după ce au postat mesajul pe Facebook au fost căutați de zeci de femei care le-au zis că au decis să păstreze sarcina. "Sunt prietenă pe Facebook cu multe mame care m-au căutat în ianuarie, iar acum pagina mea e plină de poze cu bebeluși, ceea ce mă face fericită!", a spus tânăra.

Sarah a primit, însă, și mesaje care i-au rupt inima.

"Aș fi vrut să văd postarea voastră înainte să fac avort. I-aș fi dăruit fetiței mele viața pe care o merita, departe de tatăl ei abuziv, în loc să-i decid soarta așa", i-a scris o femeie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod