Cum te simţi în postura de amantă?

Normal că vei fi judecată. Normal că nimeni nu-ţi va spune asta în faţă, deşi s-ar putea să ai şi astfel de surprize. Normal că ai o prietenă cu care vorbeşti despre acest secret odios: te vezi cu un bărbat însurat. Normal că aştepţi ca statutul tău să se schimbe într-un viitor incert.
Normal că vei fi judecată. Normal că nimeni nu-ţi va spune asta în faţă, deşi s-ar putea să ai şi astfel de surprize. Normal că ai o prietenă cu care vorbeşti despre acest secret odios: te vezi cu un bărbat însurat. Normal că aştepţi ca statutul tău să se schimbe într-un viitor incert.

Dar, pe lângă suita de dezavantaje, sunt şi câteva avantaje care îţi înfrumuseţează viaţa.
În primul rând, ai pe cineva. Chiar dacă nu în măsura pe care ţi-o doreşti, dar cunoşti o grămadă de femei singure, iar singurătatea te îngrozeşte. În al doilea rând, eşti îndrăgostită. Da, e o dragoste imperfectă, dar ce e perfect pe lumea asta?

Mici avantaje


Secretul tău şi al lui s-ar putea să te ajute. Bărbatul îţi este recunoscător pentru ceea ce-i oferi şi chiar te răsplăteşte.
În cele mai multe cazuri, ai mai puţine griji materiale decât prietena ta măritată care munceşte de dimineaţa până seara pentru a-şi întreţine soţul veşnic şomer.

Nu vei duce lipsă de cadouri şi de ieşiri la munte sau călătorii în străinătate. Nu eşti fericită, dar nici prea tristă şi, în plus, te bucuri de toată libertatea. Ca amantă, îl poţi părăsi oricând.
Chiar dacă va suferi, nu va face scene şi va fi obligat să ia o decizie. În general, va rămâne cu soţia, dar există multe şanse să te aleagă pe tine.

Amantele sunt femei puternice care trec peste orgoliul personal şi peste prejudecăţile societăţii pentru a-şi urmări scopurile, fie că sunt sentimentale, fie că sunt materiale. Şi totuşi, e greu să fii amantă!
11 Noiembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 18 Mai 2011, 16:21
    d.nei Maria Ionescu

    ... stimata doamna am toata convingerea ca daca ati fi in pielea femeii inselata ati fi scris articolul asta ...plin de dezavantaje. Frumos si foarte util ar fi ca sa dezvoltam subiecte prin care sa estompam infidelitatea sau viata asta ...lipsita de sens. Efectul acestui articol.. poate distruge relatii ...suflete...iubiri..sentimente...// Evident ...ce mai conteaza o despartire sau amanta in plus in tara asta...// sincer ..mi-ar placea sa ajungi in postura femeii casatorita cu un barbat care intretine si o alta femeie... =))

    1
    0

  • London pe 12 Nov 2010, 15:39
    ma astept...

    ca urmatoarelr articole sa se numeasca "Avantajele prostitutiei pe timp de criza" ; "Cum sa te culci cu prietenul prietenei tale in cinci pasi" ; "Ghid: Cum sa devii o femeie usoara de succes" Dupa care sa ne plangem toate ca ne-au napadit toate scursurile lumii.

    1
    0

  • carina pe 12 Nov 2010, 10:44
    sa fim seriosi!!!

    Si eu cred ca nu mai gasiti subiecte mai interesante , dar pana la a incuraja bigamia si statutul de amanta...subiect antic si intors pe toate partile... Intradevar se intampla des in multe relatii, tot mai putini cred cu desavarsire in monogamie si tot ce implica asta dar daca in toata presa se incurajeaza ca fetele sa fie amante decat iubite sau sotii....atunci ce se intampla cu respectul de sine cand te arata lumea pe strada cu degetul, cand poate treci pe langa "iubitul" tau de mana cu sotia sau iubita, cand seara de seara dormi singura, sa nu mai zic de sarbatori sau aniversari... Unde a disparut emotia si bucuria cand iti priveai parintii si ii intrebai cum s-au cunoscut, cum s-au casatorit? Eu asa sunt si inca cred in visul frumos al casatoriei si a cunoasterii reciproce, a increderii si aprecierii!!

    0
    1

  • me_eva pe 11 Nov 2010, 21:15
    da-i 'nainte, cu tupeu

    am impresia ca duceti lipsa de articole sanatoase. daca ati deschide un subiect, cred ca evele v-ar ajuta. si sunt sigura ca va iesi ceva mai constructiv. cu articolul asta le incurajati pe unele sa va cucereasca barbatii. no...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod