Cum se îndrăgosteşte un bărbat?

În general, nu se îndrăgosteşte pentru totdeauna. La cei mai mulţi dintre noi, dragostea trebuie înnoită. Pentru că altfel e posibil să ne îndrăgostim de altcineva. Dar şi aici e un

În general, nu se îndrăgosteşte pentru totdeauna. La cei mai mulţi dintre noi, dragostea trebuie înnoită. Pentru că altfel e posibil să ne îndrăgostim de altcineva. Dar şi aici e un schepsis. Cu cât trece timpul ne îndrăgostim tot mai greu. Devenim mai pretenţioşi. Sau mai leneşi.

În ciuda a ceea ce cred cele mai multe dintre femei, bărbaţii nu se îndrăgostesc des. În medie, de două-trei ori într-o viaţă. Se întâmplă asta pentru că în dragoste se consumă foarte multă energie.

Don Juanii sunt îndrăgostiţi de cucerire în sine şi nu de o femeie sau alta. Pentru ei, dragostea e un joc.

Sunt foarte puţini bărbaţi care se îndrăgostesc dintr-o dată. Din acest motiv, cel mai aiurea loc să-ţi găseşti partener e clubul. Bărbaţii se duc în cluburi ca să caute partenere de sex, nu soţii. Şi mai e ceva, foarte rar un bărbat se căsătoreşte după o partidă de sex.

Deşi, de cele mai multe ori sare fără să se gândească prea mult într-o relaţie, pentru a face pasul decisiv îi ia mult mai mult timp.

Trebuie să se obişnuiască şi să fie inspirat pentru a merge mai departe. Deşi nu o recunosc, mulţi dintre noi sunt comozi şi intră într-o relaţie ca să-şi simplifice viaţa, nu să şi-o complice.

De fapt, un bărbat se îndrăgosteşte de o femeie doar dacă-i place felul în care aceasta s-a îndrăgostit de el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod