Cum ajungi o femeie de succes?

E greu de definit acest termen. Trebuie să te raportezi la ceea ce vrei de la viaţă. În principal, eşti o femeie de succes dacă nu ajungi să stai în baie, pe marginea căzii şi să-ţi plângi de milă.
E greu de definit acest termen. Trebuie să te raportezi la ceea ce vrei de la viaţă. În principal, eşti o femeie de succes dacă nu ajungi să stai în baie, pe marginea căzii şi să-ţi plângi de milă.

Dar, chiar şi unei femei de succes i se mai întâmplă acest lucru. Vezi cât de greu e să defineşti un termen.
Să vedem, Elena Udrea e o femeie de succes? Mulţi ar spune că da. Dar pune-te în locul ei.
Pare dificil să trăieşti în timp ce seară de seară eşti înjurată la televizor.

Şoapte şi promisiuni


Mulţi ar spune că Elena Udrea nu e o femeie de succes, ci doar o carieristă. Iarăşi e foarte important să înţelegi ce înseamnă succesul pentru tine. S-ar putea ca părinţii tăi să-ţi vorbească despre un soţ, unul sau doi copii, o slujbă bună. Aşa înţeleg părinţii fericirea copiilor.
S-ar putea să nu fii de acord. Sau, după zece ani de aventuri, de şoapte de dragoste, de promisiuni încălcate, de minciuni şi trădări, realizezi că succesul în viziunea părinţilor tăi nu e o chestie chiar atât de uşor de atins.

Probabil, pe parcursul vieţii o să fie momente în care o să crezi că ai atins succesul, dar şi altele în care o să crezi că ai dat-o în bară. Mult mai important e să ai tăria de caracter ca să nu-ţi pierzi capul în nici una dintre situaţii.
De fapt, succesul sau eşecul le porţi cu tine ca pe o pereche de pantofi de culori diferite şi uneori ţi se spune că arăţi superb, alteori toţi strâmbă din nas şi îţi spun că eşti ridicolă.
3 Noiembrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • suzana pe 26 Sep 2011, 12:04
    Pentru Gabi

    Numai un snob putea spune asa ceva...din pacate pentru tine in Romania exista si femei de succes..poate mai de succes decat unul care vb ca tine...pacat ca datorita acestor specimene Romania este unde este!!

    0
    0

  • gabi pe 4 Nov 2010, 04:11
    cum ajungi o femeie de succes?

    Ha ha, in Romania? Simplu!(ma scuzati) Sugand p***!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod