Culorile femeilor şi orbul bărbaţilor

Întotdeauna m-am întrebat de ce-şi colorează femeile unghiile. Raţional n-am găsit nicio explicaţie. Cred că e o mare diferenţă între ce gândim noi bărbaţii în mod raţional şi ce

Întotdeauna m-am întrebat de ce-şi colorează femeile unghiile. Raţional n-am găsit nicio explicaţie. Cred că e o mare diferenţă între ce gândim noi bărbaţii în mod raţional şi ce percepem la nivel iraţional. Întotdeauna am încredere în femei. Nu prea fac lucruri inutile, deşi, ca bărbat, nu înţeleg nimic din ce fac.

Cu toate acestea, tot nu înţeleg pentru cine îşi face o femeie unghiile. În mod sigur, nu pentru noi. Păi, după ce vine de la manichiură, nu mai mişcă un deget.

Trebuie să fac totul, pentru că dacă, Doamne fereşte, se zgârie unghia, se prăbuşeşte întreg universul.

Aşa că sunt foarte harnic în astfel de situaţii. Noroc cu tehnologia modernă. Oja e din ce în ce mai rezistentă şi cred că în curând se va ajunge la performanţa de a fi la fel de rezistentă cel puţin ca vopseaua de maşină.

Nu percep culorile, dar, în mod sigur, îmi place ca o femeie să arate bine. Acest bine îmi este foarte greu să-l explic. Probabil că e făcut din toate acele mici operaţiuni migăloase şi costisitoare care în final fac o femeie să strălucească.

Un bărbat nu poate percepe fragmentar culoarea unghiilor, forma şi strălucirea părului, prospeţimea buzelor.

Cred că doar sânii ne sar în ochi, dar ăsta-i rostul lor.

Aşa că nu vă supăraţi prea tare pe un bărbat care vă reproşează că aţi petrecut prea mult timp la coafor. Nu înţelege acel proces misterios prin care vă transformaţi în fiecare sâmbătă în femeia de care ne-am îndrăgostit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod