Cinci sugestii pentru a avea o comunicare excelentă cu partenerul

În aceste zile se desfăşoară o campanie publicitară care promovează o marcă de bere. Prin  clipuri video, bărbaţii sunt invitaţi să le scrie femeilor câte un sfat care să ajute

În aceste zile se desfăşoară o campanie publicitară care promovează o marcă de bere. Prin  clipuri video, bărbaţii sunt invitaţi să le scrie femeilor câte un sfat care să ajute comunicarea din cuplu.

Şi, într-adevăr, cele mai multe probleme într-un cuplu apar din cauza comunicării proaste. Mai jos prezint cinci sugestii pentru femei din perspectiva bărbaţilor pentru a ajunge mai uşor în mintea şi, uneori, în sufletele lor:

1. Decât să folosiţi atât de multe cuvinte, mai bine faceţi un desen.

2.

Dacă vreţi să fiţi remarcată într-o conversaţie cu partenerul, puneţi-vă costumul de baie.

3. Dacă ţipaţi, nu rezolvaţi nimic, dar asta nu înseamnă că, din când în când, nu trebuie să ridicaţi vocea. E nevoie pentru a vă semnala prezenţa şi pentru a sesiza că aveţi o opinie.

4. Pentru a convinge un bărbat de ceva trebuie să aveţi argumente şi ele să fie logice. Dar, atenţie, fiecare bărbat are logica lui.

5. Nu consumaţi prea multă energie într-o conversaţie, aveţi nevoie de ea.

Un bărbat va fi de acord cu dumneavoastră dacă, zi de zi, aduceţi vorba despre acelaşi subiect, până vă atingeţi scopul. De exemplu, vreţi bani pentru o pereche nouă de pantofi. La început, când puneţi problema o să i se pară o prostie, a doua zi când reveniţi o să spună că aveţi deja o grămadă de pantofi, a treia zi o să spună că n-are bani, a patra zi că se mai gândeşte, iar a cincea o să vă cumpere pantofii ca să scape pentru ca apoi să se laude la prieteni cât e de generos şi cât de mult vă iubeşte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod