Cinci senzaţii unice pe care ţi le oferă dragostea şi numai ea!

Poate nu ştiaţi, dar şi bărbaţii trăiesc cu intensitate o poveste de iubire. E adevărat că cu cât înaintează în vârstă devin mai sceptici, dar e adevărat şi faptul că atunci când

Poate nu ştiaţi, dar şi bărbaţii trăiesc cu intensitate o poveste de iubire. E adevărat că cu cât înaintează în vârstă devin mai sceptici, dar e adevărat şi faptul că atunci când focul pasiunii se aprinde e greu de stins.

Iată ce i se întâmplă unui bărbat atunci când e îndrăgostit:

1. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Când eşti îndrăgostit se activează partea optimistă a creierului.

2. Te simţi puternic. Cumva, faptul că o femeie îţi arată că ţine la tine te umple de energie şi ai senzaţia că eşti nemuritor.

3.

Dragostea te face inconştient. Da, instinctul de conservare se estompează şi ai senzaţia că poţi face orice şi că nu ţi se poate întâmpla nimic rău.

4. Îţi taie pofta de mâncare. Nu există regim de slăbit mai rapid decât cel ţinut atunci când eşti îndrăgostit. Eşti atât de preocupat de femeia iubită încât uiţi să mănânci.

5. Te simţi atrăgător. Doar atunci când o femeie se îndrăgosteşte de tine, apare şi senzaţia că, într-adevăr, eşti cuceritor. Doar părerea persoanei iubite contează cu adevărat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod