Cele mai importante cinci trăsături pe care le observă un bărbat la o femeie

Multe femei se întreabă ce vede un bărbat prima dată la ele. Dar, de fapt, cred că cele mai multe dintre ele ştiu mai bine răspunsul sau îl intuiesc sau, dacă nu, o iau prin încercări

Multe femei se întreabă ce vede un bărbat prima dată la ele. Dar, de fapt, cred că cele mai multe dintre ele ştiu mai bine răspunsul sau îl intuiesc sau, dacă nu, o iau prin încercări succesive. Asta explică multitudinea de haine, de rujuri de buze, de oje, de pantofi şi toată recuzita aruncată în luptă.

Dar, până la urmă ce vede cu adevărat un bărbat la o femeie?

1. Zâmbetul. Chiar şi atunci când vorbesc între ei despre rotunjimea sânilor sau al posteriorului, cei mai mulţi dintre bărbaţi au fost impresionaţi doar de zâmbetul unei femei.

2.

Privirea. Culoarea ochilor contează mai puţin, dar o privire luminoasă poate fi o amintire de neuitat pentru un bărbat.

3. Armonia trupului. Îi voi spune aşa, deşi cele mai multe dintre femei vor înţelege că e vorba despre faptul că trebuie să fie slabe. Dar nu întotdeauna, mulţi bărbaţi apreciază şi formele mai proeminte. Cel mai mult îi interesează să existe forme. Aşa că femeile frumoase se află în zona de nici prea slabă, nici prea grasă.

4. Sânii. Cei mari ne complexează.

Aşa că în aceast caz, mărimea este supraevaluată. E apreciată mai mult fermitatea. Şi, e adevărat, sânii au importanţa lor în stabilirea unei legături, dar ăsta nu e un secret pentru nimeni, altfel nu s-ar mai fi inventat decolteul. Cred că tot nişte bărbaţi l-au inventat.

5. Picioarele. Sunt importante, dar mai important e ce le acoperă. Mă refer la faptul că un bărbat e uşor de păcălit cu haine bine alese. Nu suntem interesaţi de perfecţiune, ci de încercarea inteligentă de a sugera că se află acolo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod