Cele mai frecvente 10 minciuni pe care vi le spunem

Pentru a păstra o relaţie e nevoie de multă înţelepciune, iar bărbaţii nu au atât de multă. Din acest motiv, de multe ori, ei spun tot felul de minciuni pentru a-şi face partenerele să se

Pentru a păstra o relaţie e nevoie de multă înţelepciune, iar bărbaţii nu au atât de multă. Din acest motiv, de multe ori, ei spun tot felul de minciuni pentru a-şi face partenerele să se simtă bine şi pentru a-şi asigura liniştea în cuplu.

Iată cele mai frecvente zece minciuni spuse de bărbaţi:

1. ”Stai liniştită, nu te-ai îngrăşat în concediu!”. O spun pentru a evita stresul de după vacanţa şi pentru a amâna intrarea în post negru.

2. ”Nu-mi plac stripteuzele!”. O minciună menită să estompeze gelozia partenerei.

3. ”Despre asta vorbim mai târziu”. De fapt, nu vrea să vorbească deloc. E un mod elegant de a amâna o ceartă.

4. ”Semeni cu Angelina Jolie!”. E o minciună, dar aşa ştiu bărbaţii să facă un compliment. Exagerează!

5. ”Găteşti ca mama!” Nu-i adevărat, dar o spun pentru a vă motiva să intraţi şi a doua zi în bucătărie. Ca mama lui nu găteşte nimeni.

6. ”Niciodată nu mă gândesc la alte femei!”. E tot o expresie menită să vă adoarmă gelozia. Propoziţia adevărată este: ”Tot timpul mă gândesc şi la alte femei!”.

7. ”Da, poţi dormi cu tricoul meu!” Nu-i adevărat. Îl enervează să-i îmbrăci hainele. O spune doar pentru că vă iubeşte şi încearcă să fie drăguţ.

8. ”Îmi plac filmele romantice!” Fals! Îi plac filmele cu Bruce Willis. Dacă spune asta, în mod sigur aşteaptă să fie recompensat.

9. ”Îmi place să mergem în vizită la părinţii tăi!” Asta e o minciună pe care nici tu n-o crezi.

10. ”Îmi cer scuze!”. Chiar dacă o fac, puţini bărbaţi au sentimentul vinovăţiei. O spun doar pentru că nu suportă să vă vadă supărată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod