Ce este dragostea? 5 răspunsuri imperfecte

Nu ştiu cu exactitate ce este dragostea şi am trecut de mult de vremea când aş putea să mă îndrăgostesc la prima vedere. Odată cu trecerea timpului devin tot mai selectiv, dar nu cu femeile,

Nu ştiu cu exactitate ce este dragostea şi am trecut de mult de vremea când aş putea să mă îndrăgostesc la prima vedere. Odată cu trecerea timpului devin tot mai selectiv, dar nu cu femeile, ci cu propriile emoţii.

1. Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că dragostea e o stare de bine, o senzaţie că pe lume se află cineva care are nevoie de tine, o senzaţie că nu eşti singur, iar eforturile tale nu se risipesc.

2. Nu sunt o persoană care se teme de moarte sau boală, deşi ştiu că nu voi fi ocolit de niciuna, dar cred că dragostea e cel mai bun medicament, îţi oferă energia necesară şi motivaţia pentru a avea grijă de tine pentru ca la rândul tău să-i poţi proteja pe cei pe care-i iubeşti.

3.

În fiecare primăvară mă bucur de lumină şi de micile semne care anunţă vremuri mai bune, mă gândesc că asta e probabil o formă de dragoste, un fel de mulţumire că am mai prins un anotimp lângă cei dragi.

4. Cred că trebuie să facem tot ce ne stă în putere ca să iubim. Să fim generoşi cu cei care se bucură de dragostea noastră şi să nu aşteptăm nimic în schimb. Iubirea în sine oferă o mulţumire înălţătoare.

5. Dar, totuşi, ce este dragostea? Pentru mine, e acea lumină care mă împresoară dimineaţa când o descopăr dormind la o palmă de mine, când îmi dau seama că urmează o nouă zi şi, acel moment, merită orice sacrificiu în care sunt doar eu cu dragostea...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod